Kyllingfilet egner seg ypperlig til grilling. Marinerer du den i pasjonsfrukt blir du griillkonge.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Kyllingfilet egner seg ypperlig til grilling. Marinerer du den i pasjonsfrukt blir du griillkonge.
Lag en linsesuppe med et kanskje litt uvant tilbehør, nemlig sprøstekte blåskjell. Her er oppskriften.
Har du lyst på en spennende og hot salat der ananas og chili spiller hovedrollen da skal du prøve denne oppskriften.
Her er kanskje en litt uvant måte å grille makrell på, men den bør du absolutt prøve. Vi kan love deg en smaksopplevelse utenom det vanlige.
Du aner ikke hvor godt klippfisk egner seg for grillen før du har forsøkt. Med en deilig saus ved siden av får du et festmåltid.
Klippfisk er det kanskje ikke så mange som har forsøkt. Du må absolutt prøve. Med den foreslåtte sausen til blir det et herlig måltid.
Det er knapt noe raskere grillmat enn sjøkreps. De smaker herlig etter en kort omgang med det glovarme jernet. Med pesto til blir det herlig måltid.
Ingen kjøpeprodukter kan hevde seg mot den hjemmelagede varianten av majones. Den holder seg lenge i kjøleskapet og du kan krydre den i utallige varianter.
Crêpes eller pannekaker er fint å ha på lur til koldtbord, lunsj eller kveldskos. Alt kan forberedes i god tid, bare vent med gratineringen.
Genialt enkelt, raskt å lage og svært velsmakende både for store og små.
Denne retten er det mange synes det er vanskelig å gå løs. Det skyldes nok flamberingen. Det er faktisk mye enkle enn du tror. Bare følg oppskriften.
Saftig kylling på en smaksrik salat er som skapt for å skape god stemning rundt bordet.
Denne retten passer ypperlig på et tapasbord. Du kan også servere de som en forrett.
Sild smaker perfekt om sommeren. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat og du vil ikke angre.
Koteletter er ukomplisert og veldig god mat, og her har vi laget et tradisjonelt følge til dem.
Sveler med mascarpone og tyttebær er en solid munnfull, og knallgodt. Et finfint alternativ til vafler og med italiensk ostekrem blir det litt mer fest over svelene.
Iskake med solbærsorbet, karamellis og smuldrepai er et vinnende konsept. Paideig som bunn, et lag karamellis og avslutningsvis solbærsorbet.
Klissete kakebunn med en syrlig kremet glasur er et perfekt innslag på kakebordet - eller til ettermiddagskaffen.
Denne deilig og fargerik suppen med grønnsaker og løk vil garantert bli tatt i mot som middag på en kald dag.
Her har du oppskriften på en salat som kommer til å gi deg minner om Hellas som du og dine vil sette stor pris på.