Dette er en smaksrik salat som alle liker. Lettvint og kjapp å lage.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Biffsalat er en genial oppfinnelse, for her drøyer du den dyreste ingrediensen samtidig som du gjør inntaket av rødt kjøtt mer bærekraftig.
Kyllingfileter fra grill eller panne blir ekstra gode med urter, sitron og hvitløk
Denne retten heter Bolinhos de bacalhau i Portugal, der den kommer fra.Server gjerne med piri-piri-saus eller noen sitronbåter.
Med aromatiske krydder fra Schezuan provinsen i Kina og smaksrik høyrygg får du en nydelig nuddelsuppe med mørt kjøtt, herlig kraft og friske urter. Dette er en real smaksbombe av en suppe som virkelig varmer!
Rester etter krabbefesten skaper ny feststemning på tallerkenen som brandade
Denne deilig retten med favorittfisken til mange er det en av våre lesere som har sendt oss. Tar litt tid å lage, men for et resultat du får.
Denne salaten bør du lage. Krabbekjøttet gjør retten til noe mer enn en tradisjonell salat. Du lager den på 20 minutter.
La det deilige krabbekjøttet få en tur innom stekeovnen din. Med paprika, sjampinjonger, tomter og annet godt blir det en opplevelse for alle rundt bordet.
Prøv en italiensk klassiker - minestrone - denne gangen uten kjøtt.
Denne italienske oppskriften på minestrone-suppe må du prøve.
I denne minestrone-rette er det kylling som skaper fylden sammen masse andre deilige ingredienser.
Denne smakfulle suppen passer som kveldsmat en mandag, for da kan den lages av skroget etter søndagens kylling. At den drysses med den salte ricotta salata, er typisk for matlagingen i Puglia.