Server gjerne laksen med en rå kjerne, eller som her bare stekt på en side - da får du frem all den deilige smaken i fisken.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Server gjerne laksen med en rå kjerne, eller som her bare stekt på en side - da får du frem all den deilige smaken i fisken.
Du må prøve grove pannekaker med friske bær og gjerne blåbær. Alle liker pannekaker enten som lunsj eller middag.
Skal du grille noe raskt er ytrefilet av lam det du skal bruke. Med syltede grønnsaker og urter blir du like raskt grillkongen.
Dette er en forenklet utgave av beef curry som er en rett fra det sørlige India.
Matjessild er en virkelig delikatesse som vi må til Holland for å finne røttene til. Heldigvis lages det også litt her til lands, og du finner den i frysedisken i velassorterte butikker.
Til denne oppskriften kan du bruke enten hylleblomster eller mjødurt. Begge byr på mye aroma og smaksintensitet.
En deilig indisk hønsesuppe, med massevis av karri og linser. Du husker den kanskje fra Grevinnen og hovmesteren? Grevinnen foretrekker suppen med sherry i glasset.
Dette er en oppskrift på fiskesuppe som du kommer til å få applaus for. Det er ikke så rart for med alle de deilige ingrediensene smaker den fantastisk godt.
Her har du en enkel oppskrift på bacalao som smaker som den skal. Du behøver ikke på noen måte være proff får å få denne retten til. Du blir garantert en helt rundt bordet.
Denne kaken er inspirert av den franske klassikeren flan pâtissier, litt forenklet, men du verden så god.
Blomsterkål kalles også kalettes, og er en krysning av rosenkål og grønnkål. En smaksrik grønnsak som passer godt sammen med kjøttboller og tomatsaus.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.