Så raskt lager du en snack for to eller en middag for en.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Så raskt lager du en snack for to eller en middag for en.
La torsken få hvile seg i brennevin før du lager carpaccioskiver av den.
Grill de på høy varme i 30-45 sekunder på hver side avhengig av størrelse. De skal ha en rå kjerne
Denne potente forretten er alltid en suksess når den serveres til forelskede par.
Rabarbra kan brukes til pickles. Alene eller sammen med andre grønnsaker. Det er en fin måte å utnytte sensommerens rabarbra som er litt grovere.
Du kommer langt med litt nøytral olje, litt sitron og et knippe blandede urter når du skal lage denne enkle urtemarinaden
Sveler er skikkelig kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker.
Blir suppen for lett til middag, er spekemat det perfekte følget til denne retten.
Sprøstekt sjalottløk passer perfekt til alt fra asiatisk mat til pølser.
Oppskriften på deilig sopp og babyleaves. Det perfekte tilbehør til fisk og lyst kjøtt, eller som tapasrett.
Krepseterrine er kanskje ikke det du lager så ofte. Derfor skal du lage denne deilige retten
En oppskrift vi har fått fra Lyngørporten. Den er absolutt verd å prøve.
Her kommer ørreten virkelig til sin rett. Det sørger basilikumsausen for