På portugisisk blir gresskarsuppe Sopa de abóbora, og med eggelegering blir den ekstra fyldig og mettende.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
På portugisisk blir gresskarsuppe Sopa de abóbora, og med eggelegering blir den ekstra fyldig og mettende.
Dette er en klassisk italiensk suppe,nærmere bestemt fra Sicilia der du også får brukt gammelt brød. Smaker kjempegodt med pastaen til.
En maissuppe gir masse smak til denne retten som toppes med fisk og kantarell.
Gazpacho er den spanske varianten av grønnsakssuppe som lages uten koking og som serveres kald. Smakes til med chili etter ønske.
Dette er en smaksrik fiskegryte som kan lages med alle typer fisk. Passer utmerket å servere når du får venner eller familie på besøk.
Denne type thai hot and sour-suppe kalles gjerne Tom yum kung og har reker som base og ingrediens.
Smaksmettede supper kan spises til alle døgnets måltider, og hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager. Om du ikke har røde linser kan du fint bruke andre linsetyper.
Denne fiskesuppen trenger foruten krabbeklør bare litt grønnsaker og fiskekraft kan du kjøpe eller aller best, lage selv.
Med denne skalldyrsuppe med friske reker og avokadokrem utnytter du dessuten rekene fullt ut siden rekeskallet er basis for kraften.
Kombinasjonen av safran og fiskekraft beriket med krabbe gir mye smak som rundes av med fløte.
Her har du en enkel oppskrift på jordskokksuppe som smaker herlig. Suppen kan lages på forhånd og varmes opp før servering.
Jordskokk er en gammel kulturplante, som ble utkonkurrert av poteten for 300 år siden. Men den finnes fortsatt her til lands, og er en kjempegod og sunn grønnsak.
Dette er en oppskrift på fiskesuppe som du kommer til å få applaus for. Det er ikke så rart for med alle de deilige ingrediensene smaker den fantastisk godt.
Det er kanskje en ingrediens du stusser over i denne klassiske retten fra Sardinia, og det er fregola. Det er en sardinsk pastaspesialitet laget av semulegryn.
Kald eller lun fransk potetsuppe er perfekt sommermat. Når suppen serveres varm heter den Potage Parmentier, og når den er kald Vichysoisse.
Denne rette tar litt tid å lage fordi tomatbuljongen trenger 24 timer før den er klar til å møte ishavsrøya.
Hvor sterkt denne vegetarsuppen skal brenne, bestemmer du selv, for her er det både chilisaus, cayennepepper og fersk rød chili som bidrar til kryddervarmen.
Caldeirada, de portugisiske fiskernes kraftige suppe, lages av løk, hvitløk, tomater, paprika og selvfølgelig hvitvin.