
Sashimi av kveite med eple og wasabisorbet
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sendt inn av Trond SvendgårdRestaurant Lysthuset, BodøVinforslag: Aase Jacobsen
Gratinert chevre med asparges i vinaigrette, rosin og portvinssaus
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Legg osten på toasten og gratiner i salamander eller med en gassbrenner. Blancher aspargesene og vend i vinaigrette.
Sendt inn av Trond SvendgårdRestaurant Lysthuset, BodøVinforslag: Aase Jacobsen
Drikke som passer til denne oppskriften
Torsk i olivenolje og sitron med grønnsaker og stekt pølse
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Legg fisken i saltlake i 10-12 min. Brun den i olje, legg den et varmt sted og la varmen få trekke gjennom. Varm opp i ovn like før servering. Kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er så vidt møre og legg i bunn av tallerkenen. Legg fisken oppå og "hell" olivenolje og friskpresset sitronjuice over fisken. Stek biter av pølsen og legg over til slutt.
Her finner du mange deilige oppskrifter med torsk
Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.
Sendt inn av Trond SvendgårdRestaurant Lysthuset, BodøVinforslag: Aase Jacobsen
Ingefærbrûlée med fruktsuppe
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sendt inn av Trond SvendgårdRestaurant Lysthuset, BodøVinforslag: Aase Jacobsen