Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 22 September 2008 - 01:00

    Pannekaker med soppstuing

    Gyldne og sprø pannekaker med spennende fyll er en herlig start på uken.
    22. september 2008
  • 21 September 2008 - 01:00

    Lammecarré i soppbuljong

    Ta søndagen tilbake og server en skikkelig festrett med det beste fra årstiden.
    21. september 2008
  • 20 September 2008 - 01:00

    Vaniljestekt torsk med jordskokkpuré

    Fiskemiddager er langt fra kjedelig, og med smak av vanilje og en deilig jordskokkpuré blir dette et festmåltid.
    20. september 2008
  • 03 September 2008 - 01:00

    Balsamicostekt kylling med potetsalat

    En delikat og smakfull kyllingrett med internasjonalt preg er hva vi frister med til middag i dag.
    03. september 2008
  • 02 September 2008 - 01:00

    Laks med skogsopp og egg

    Vi kombinerer det beste fra skog og hav i denne deilige oppskriften.
    02. september 2008
  • 24 August 2008 - 01:00

    Innbakt kremet kyllingsuppe

    Gjør stas på søndagsmiddagen og lag en lekker kyllingsuppe litt utenom den vanlige.
    24. august 2008
  • 17 August 2008 - 01:00

    Leirgrytebakte kyllinglår

    Finn frem leirgryta og la søndagsmiddagen lage seg selv.
    17. august 2008
  • 29 Juni 2008 - 01:00

    Appelsin- og sennepsglasert svin

    Bruk litt tid på kjøkkenet denne søndagen og lag en delikat middag med masse god smak.
    29. juni 2008
  • 25 Juni 2008 - 01:00

    Svinesnitzel med Jarlsberg

    Gjør klar for en skikkelig klassiker på middagsbordet i dag.
    25. juni 2008
  • 28 Mai 2008 - 01:00

    Spekepizza

    Pizza med spekemat er utrolig godt enten du bruker norsk spekeskinke eller italienske delikatesser.
    28. Mai 2008
  • 26 Mai 2008 - 01:00

    Svin a la bernie

    Festmat kan du også unne deg i ukedagene. Prøv bare denne enkle, men flotte oppskriften.
    26. Mai 2008
  • 17 Mai 2008 - 01:00

    Nasjonaldagsmeny

    Den store festdagen fortjener et skikkelig festmåltid. Gratulerer med dagen.
    17. Mai 2008
  • 16 Mai 2008 - 01:00

    Lekre tapasretter

    Det er dagen før dagen og vi gir deg en rekke deilige forslag til fingermat til nasjonaldagen!
    16. Mai 2008
  • 10 Mai 2008 - 01:00

    Sjømat på grillen

    Vi tar maten med oss ut i dag og lager et skikkelig festmåltid på grillen med det beste fra havet.
    10. Mai 2008
  • 27 April 2008 - 01:00

    Kalvefilet med tunfisksaus

    Dette er en klassisk rett som mange har opplevd å få servert som forrett i Italia, men den er fabelaktig også som en varm hovedrett.
    27. april 2008
  • 24 April 2008 - 01:00

    Lasagne

    En riktig favoritt blant store som små kan vi kalle dagens rett, men i dag er den både vegetarisk og sunn.
    24. april 2008
  • 17 April 2008 - 01:00

    Sukiyaki, Japans nasjonalrett

    Ferden går østover og til en japansk rett som er utrolig smaksrik og perfekt å be venner på.
    17. april 2008
  • 13 April 2008 - 01:00

    Kalvestek i gryte

    Grytesteker er tradisjonsrik kost, og nå er det heldigvis ganske lett å få tak i det deilige kalvekjøttet.
    13. april 2008
  • 02 April 2008 - 16:38

    Soddvarme året rundt

    Det er ikke bare i forbindelse med jula at vi kan gi gamle mattradisjoner festdrakt. En kjøttsodd med byggryn og rotgrønnsaker er som skapt for selskapelighet året rundt. Og drikkefølget er like prisgunstig.
    02. april 2008
  • 31 Mars 2008 - 01:00

    Kjøttsuppe

    God mat trenger ikke å være vanskelig å lage. Denne kjøttsuppen varmer godt i tillegg.
    31. mars 2008
  • 30 Mars 2008 - 01:00

    Lammesadel med grønnsakskompott

    Denne søndagen slår vi til med en skikkelig lekker rett på det deilige norske lammekjøttet.
    30. mars 2008
  • 22 Mars 2008 - 01:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i denne Påskeaftens herlige middag.
    22. mars 2008
  • 18 Mars 2008 - 01:00

    Gryte a la Knut

    Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak, det finnes knapt noe bedre nå i påsken.
    18. mars 2008
  • 11 Mars 2008 - 01:00

    Putt safranen i middagen i stedet

    Denne fyldige safrangule suppen er plaster på såret om du ikke rekker å bake lussekatter i dag.
    11. mars 2008
  • 07 Mars 2008 - 01:00

    Andebryst med plomme- og pasjonsfruktsaus

    Vi trår til med en skikkelig delikatesse på menyen i dag i det vi serverer andebryst.
    07. mars 2008