Nyhet - Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 23 Juli 2006 - 02:00

    Biff av ytrefilet

    En deilig saftig biff er sommerhygge uten sidestykke, spesielt når biffen er av ytrefilet. Du vil nok også finne at både tilbehør og drikke matcher meget godt.
    23. juli 2006
  • 04 Juli 2006 - 02:00

    Gratinerte o-skjell

    Skjell er alltid velkomment spise, oftest i naturlig form eller dampet. Dersom du setter pris på nye tips til tilberedning, og ikke er altfor kritisk til at det tukles med skjellene, vil Dagens rett garantert falle i smak - sammen med en rimelig hvitvin.
    04. juli 2006
  • 26 Juni 2006 - 02:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du med god samvittighet nyte! Kylling-kjøttdeig er nemlig en kjøttdeig som inneholder vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    26. juni 2006
  • 09 Juni 2006 - 02:00

    Trylleburger med rosa og grønn saus

    Klokken 18 i dag begynner moroa når fotball VM sparkes i gang, og her ser det ut til at det blir fest fra første stund. Til dagens herlige og lettlagde rett anbefaler vi selvsagt et herlig tyskt øl.
    09. juni 2006
  • 19 April 2006 - 02:00

    Uer fylt med kremost

    Uer er vårt valg for denne midtukens fiskerett. Uer er en fet saltvannsfisk, noe smaken på den ferdige retten vitner om. Lekkert og smaksrikt, samtidig som vi kan benytte en rekke råvarer som tilbehør.
    19. april 2006
  • 18 April 2006 - 02:00

    Krydret kyllingsalat

    Etter en solfylt påske er hverdagen tilbake igjen, og med den følger også lettlaget mat. Påsken har kanskje medført mye snacks og kaloririk mat. Da er det helt greit med mager kost, slik som denne salaten.
    18. april 2006
  • 07 April 2006 - 02:00

    Svinekjøtt i wok

    Vi kommer alltid tilbake til det magre svinekjøttet. Smaken formelig eksploderer i wokretter, og med en passende rød- eller hvitvin er lykken gjort en sen fredagskveld.
    07. april 2006
  • 01 April 2006 - 02:00

    Steinbit med blåskjell- og epleragu

    Helg betyr at et lekkert fiskemåltid skal på menyen. Denne helgen er det steinbit vi frister med. Og ikke bare frisk fisk, men også hvitvin av minst like høy kvalitet.
    01. april 2006
  • 21 Mars 2006 - 02:00

    Zarzuela

    En fiskegryte - stappet med havets delikatesser og matchet med to flotte hvitviner - kan en tirsdagsmiddag bli mer perfekt?
    21. mars 2006
  • 17 Mars 2006 - 02:00

    Irish stew

    I anledning at det er St. Patricks Day i dag serverer vi deg Irish Stew - en klassisk og verdensberømt lammerett fra Irland. Du må gjerne sjonglere litt med ingrediensene.
    17. mars 2006
  • 10 Mars 2006 - 02:00

    Biff av ytrefilet

    En deilig saftig biff er fredagshygge uten sidestykke, spesielt når biffen er av ytrefilet. Du vil nok også finne at både tilbehør og drikke matcher meget godt.
    10. mars 2006
  • 05 Mars 2006 - 02:00

    Seco de Cordero - peruviansk lammegryte

    En smaksrik lammegryte passer selvsagt utmerket som søndagsmiddag. Som drikkefølge velger vi oss en rødvin med masse matchende frukt.
    05. mars 2006
  • 01 Mars 2006 - 02:00

    Kyllingsalat med karridressing

    Salater med kylling blir alltid velsmakende og mettende. Ikke er det fetende heller, og en lett rødvin kan faktisk meget vel harmonere med retten.
    01. mars 2006
  • 25 Februar 2006 - 02:00

    Basilikumkylling med risotto og chili- og tomatcoulis

    Smakfullt og godt - selv på en onsdag kveld. Hvem har sagt at god mat tar all verdens tid å tilberede? Her gir vi deg en lettvint oppskrift på basilikumkylling.
    25. februar 2006
  • 21 Februar 2006 - 02:00

    Fylt Ciabatta

    Dagens rett kan tilberedes med kjøpt ciabatta, eller du kan lage den selv. Oppskrift følger selvsagt med. Da må du imidlertid utsette hele retten til i morgen eller en annen passende dag. Uansett er vinforslaget godt egnet for en kosestund - med eller ute
    21. februar 2006
  • 15 Februar 2006 - 02:00

    Spekepizza

    På en spekepizza kan du gjerne benytte parmaskinke i stedet for norsk skinke. Da smaker det ekstra godt, men dessverre ikke direkte rimelig.
    15. februar 2006
  • 12 Februar 2006 - 02:00

    Risotto med ferske reker

    Et rekemåltid er som regel raskt å tilberede. Her gir vi imidlertid maten litt tid, så følg oppskriften og nyt gjerne et av vinforslagene mens du arbeider deg frem mot et strålende resultat.
    12. februar 2006
  • 04 Februar 2006 - 02:00

    Havfrikassé Lyngørporten

    Sjømat i alle varianter er herlig helgemat. Her er det bare å nyte i langdrag, selvsagt med like flott hvitvin til.
    04. februar 2006
  • 26 Januar 2006 - 02:00

    Pizza Toscana

    Det er helt og holdent opp til deg og din egen smak hvordan du "styler" din pizza. Hvilke ingredienser du benytter kan derfor i ganske stor grad endres i denne oppskriften. Men vinforslagene passer garantert vår utgave.
    26. januar 2006
  • 25 Januar 2006 - 02:00

    Kyllingburger

    I dag skal en deilig burger på bordet. Kylling-kjøttdeig er en kjøttdeig som inneholder vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt. 100 prosent rent hvitt kjøtt er sunt for kroppen.
    25. januar 2006
  • 20 Januar 2006 - 02:00

    Helstekt svinefilet med tropisk saus

    Svinekjøttet, på lik linje med kyllingkjøtt, gir deg litt mer frihet til å velge det du ønsker som tilbehør. Dette er nemlig mager mat, men selvsagt ikke noe mindre smakfullt av den grunn.
    20. januar 2006
  • 17 Januar 2006 - 02:00

    Thaikrydret uerfilet

    Uer er en smaksrik fisk, men ikke overdrevent. Derfor er den også svært anvendelig, også i forhold til vinvalg. Vi går til Italia og en rimelig, men frisk og rik, hvitvin.
    17. januar 2006
  • 14 Januar 2006 - 02:00

    To-retter med kamskjell og kveite

    Denne lørdagen satser vi stort og tar for oss av det aller beste årstiden kan gi oss - nemlig norsk sjømat!
    14. januar 2006
  • 03 Januar 2006 - 02:00

    Uer Nicoise

    Dette deilige fiskemåltidet skal gi deg en ytterst smaksrik opplevelse. Spennende, samtidig som det er både sunt og godt for kroppen. Spesielt nå som jula med masse fet mat er unnagjort.
    03. januar 2006
  • 31 Desember 2005 - 02:00

    Nyttårsmenyen 2005

    Vi avslutter dette året som seg hør og bør med en lekker festmeny. Om du ønsker å kjøre hele løpet ut eller bare plukke ut noen få av disse lekre rettene er helt opp til deg selv. Uansett blir det fest! Godt nytt år!
    31. desember 2005