Produsenten er et stjerneskudd som gjør tingene på sin egen, helt manuelle måte. Snart kommer disse champagnene til å etterspørres også i andre markeder. Bare vent å se.
Så glad er Frank Cornelissen i norske vinelskere at han tapper en spesialutgave av sin bestselgende vin, og det i store nok mengder til at det burde bli en smak for alle som har sans for denne magikerens viner.
Slik som denne smaksbomben av en nuddelsuppe. Starter du matlagningen på morgenkvisten, har du en rykende fersk suppe til lunsj eller en enda mer smakfull middag, hvis du klarer å vente.
Men er det kraft for alle penga du søker etter, bla forbi. Er du klar for noe helt annet, bli med videre. For er du en sann elsker av superfruktige, men også karaktersterke viner, kan du ikke unngå å bli fascinert.
At denne champagneklassikeren - også kjente som verdens beste champagne - har et veldig godt lagringspotensial, er godt dokumentert. Og du finner den i 62 polutsalg.
Gordon Ramsays signaturrett er en av de mest praktfulle og smaksrike klassiske selskapsrettene. Her blir mør indrefilet pakket inn i saftig soppstuing og parmaskinke, og innbakt i et sprøtt skall av herlig, flakete butterdeig. Retten krever godt med tid o