Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 28 Juni 2010 - 02:00

    Kalkunfilet med timiansmør og sommerkål

    Sett tenna i en saftig kalkunfilet som serveres med sommerens beste grønnsaker. Dette er perfekt sommermat.
    28. juni 2010
  • 27 Juni 2010 - 02:00

    Grillede lammeskiver med mynte og hvitløksmør

    Du finner knapt noen bedre avslutning på uken enn denne herlige retten med masse smak - en perfekt søndagsmiddag.
    27. juni 2010
  • 26 Juni 2010 - 02:00

    Grillede laksekoteletter med persille- og vårløksalat

    Laks er fabelaktig på grillen, og her har den fått et spennende internasjonalt følge. Prøv bare selv.
    26. juni 2010
  • 25 Juni 2010 - 12:39

    Fra Oslo til noma

    Jo jobber på verdens beste kjøkken.
    25. juni 2010
  • 25 Juni 2010 - 02:00

    Grillet pasjonsfruktmarinert kyllingfilet

    Grillsesongen er i full gang, og med denne oppskriften blir du festens grillkonge.
    25. juni 2010
  • 24 Juni 2010 - 15:01

    Vil selge fjordhotell for 22,5 millioner

    Kjøpte for 13 millioner i 2006.
    24. juni 2010
  • 24 Juni 2010 - 02:00

    Provençalsk salat med egg og skinke

    På deilige varme sommerdager er det herlig med lette måltider, og da passer det perfekt med denne herlige salaten.
    24. juni 2010
  • 22 Juni 2010 - 15:05

    Lær å lage indisk enkelt

    Matskribent og kokk Anjum Anand er lidenskapelig opptatt av indisk mat. I denne serien er hennes oppdrag å vise nøyaktig hvor enkelt det er å lage deilig, sunn indisk mat.
    22. juni 2010
  • 22 Juni 2010 - 13:51

    Vil spore godt og norsk

    VisitNorway lanserer ny spiseguide.
    22. juni 2010
  • 21 Juni 2010 - 17:45

    Synnøve smeltet Dolly

    Skal levere osteblanding til pizzakjeden.
    21. juni 2010
  • 21 Juni 2010 - 02:00

    Fransk burger 

    Lag en skikkelig saftig burger med internasjonalt preg i dag. Her finner du video av hvordan du lager den også.
    21. juni 2010
  • 20 Juni 2010 - 02:00

    Kyllingklubber med rabarbraglaze og rabarbrapai

    Rabarbra hører sommeren til, og her får du to gode oppskrifter på både hovedrett og en deilig rabarbrakake.
    20. juni 2010
  • 19 Juni 2010 - 02:00

    Festmeny med hval

    I dag spiller Japan sin andre kamp i VM, og vi lager en herlig treretters meny med havets vilt til kampen.
    19. juni 2010
  • 18 Juni 2010 - 18:08

    Oppdag frodige Bretagne

    Bli med den britiske kjendiskokken James Martin til Bretagne hver tirsdag i hele sommer, gjennom 10 inspirerende episoder.
    18. juni 2010
  • 18 Juni 2010 - 02:00

    Ferskpotetsalat med spekeskinke og mozzarella

    Hva er vel bedre enn å ta for seg av de herlige norske ferskpotetene og lage denne deilige retten?
    18. juni 2010
  • 17 Juni 2010 - 02:00

    Brokkoli- og pastagrateng

    Denne lettlagde gratengen blir raskt hele familiens favoritt på middagsbordet.
    17. juni 2010
  • 15 Juni 2010 - 17:06

    Lær å lage kinamat

    Multitalentet Ching He-Huang viser hvor enkelt det er å gjenskape de delikate konsistensene, aromaene, fargene og formene som kjennetegner ekte kinesisk mat.
    15. juni 2010
  • 15 Juni 2010 - 02:00

    Bakt potet med norzola og chili

    Lag en brennhet potetrett til kveldens spennende fotballkamper.
    15. juni 2010
  • 14 Juni 2010 - 02:00

    Salvie- og tomatkylling

    Det er på tide å prøve ut en ny og lekker oppskrift på kylling til middag i dag.
    14. juni 2010
  • 13 Juni 2010 - 02:00

    Endelig måned med r - da blir det torsk på festmenyen

    I dag serverer vi en skikkelig delikatesse til middag i det vi har satt den kritthvite torsken på menyen.
    13. juni 2010
  • 11 Juni 2010 - 16:54

    Ny sponsor til kokkelandslaget

    Electrolux har inngått en fireårig sponsoravtale med Norges Kokkemesteres Landsforening og Det norske kokkelandslaget.
    11. juni 2010
  • 10 Juni 2010 - 02:00

    Cheeseburger med barbequesaus (video)

    Det finnes knapt noe bedre enn hjemmelagde burgere, og her får du også se video av hvordan du lager dem.
    10. juni 2010
  • 08 Juni 2010 - 17:46

    Nå med mel i skjegget

    De populære kokkene i Hairy Bikers, blir nå bakere. De legger ut på veien for å utforske vår tidløse kjærlighet til brød, kaker, bakverk og paier, på sin egen uforlignelige, "lovløse" måte.
    08. juni 2010
  • 08 Juni 2010 - 12:34

    Danner matfront i nord

    Matprodusenter i Finnmark samler troppene.
    08. juni 2010
  • 06 Juni 2010 - 02:00

    Østers naturell

    Søndag den 6. juni møtes Norges beste østersåpnere til dyst i NM i østersåpning på Aker Brygge i Oslo, og det er klart vi har østers på menyen denne dagen.
    06. juni 2010