Arkiv

Fant 8 artikler om emnet bestillingsutvalget [fjern] med artikkeltype Test [fjern]

Tittel Dato

TEST: Nytt øl og sider i bestillingsutvalget i september 2018 Mye godt på øverste hylle for både ølnerder og dem som vil ha et alternativ til vin til maten

Sjelden har tilbudet av ølnyheter vært så bredt og mangfoldig som i september. De to nye siderne er også svært godt laget.

TEST: Nyheter i bestillingsutvalget og nye årganger juli 2018 Det er ingen grunn til å drikke kjedelig midt i fellesferien

Mens landet er i hvilemodus, kan du meske deg med smaksnotater for 720 viner og litt sterkere saker i alle kategorier og prisklasser. Det er faktisk veldig godt å være i Norge i juli.

TEST: Nytt øl og sider i juli 2018 Sommerølet i år heter DIPA

Blant de tallrike IPA-nyhetene i juli er det særlig DIPA-ene, de sterkere utgavene, som er kandidater til sommerens beste skumtopp. Men også de som søker mer kompleksitet i ølglasset er tilgodesett.

TEST: Nyheter i bestillingsutvalget og nye årganger mai 2018 Denne gangen er det virkelig rekordmye nytt, velprøvd og ikke minst godt

Det er i hvert fall ingen grunn til å bevege seg bort fra pc-en for å få tak i godt drikke, for utvalget av lekkerbiskener i alle prisklasser er fenomenalt. Og alt kan bestilles.

TEST: Nyheter i bestillingsutvalget mars 2018 Rekordmye godt å glede seg over blant marsnyhetene

De siste ukene har vært sjeldent intense når det kommer til antall produkter som enten er nyheter i bestillingsutvalget eller årgangsendringer. Her finner du 1020 smaksnotater.

TEST: Nytt øl og sider i mars 2018 Surt eller mørkt er best

Det er ikke bare fordi utetemperaturene er så lave at de mørke og/eller syrlige ølene slår best an blant marsnyhetene på polet.

TEST: Nyheter i bestillingsutvalget Skal du bare kjøpe en flaske dyr vin i år, kan du gjøre det nå

601 produkter er testet og det er mye godt å velge blant på øverste hylle. Billig er det imidlertid ikke.

TEST: Nyheter i bestillingsutvalget Rekordmange lekkerbiskener som kan bestilles

Blant de 945 produktene som er testet de siste ukene er det mengder av viner i det virkelige toppsjiktet. Perfekte som julegaver eller til å fylle opp kjelleren med.

Fant 8 artikler. Viser 1–9.

Emner

Til toppen