Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 27 Mars 2021 - 10:52

    Gjør et solid vårkupp

    Denne eksotiske hvitvinen konkurrerer med både chablis og sancerre og selges fra 1. april på billigsalg.
    27. mars 2021
  • 01 Februar 2019 - 13:29

    Lær deg kunsten å lage sushi

    Etter denne kvelden vet du hvordan du tilbreder japanske delikatesser som Nigiri, Shashimi, Makiruller og Misosuppe.
    01. februar 2019
  • 24 Juni 2015 - 14:55

    Visste du at det lages prisbelønt sake i Norge?

    I Grimstad finnes faktisk Europas eneste sakebryggeri. Og hos Nøgne Ø kan de virkelig sakene.
    24. mai 2015
  • 24 Juni 2015 - 14:00

    Finn riktig sake til maten

    Kaori Ishii er Norges eneste sakesommelier og gir her gode råd om hvordan du velger riktig sake til maten.
    24. mai 2015