Enkel lasagne

Enkel lasagne

Det jukses selvsagt i denne oppskriften for å kutte ned på tiden. Lasagne er jo en lagvis smaksopplevelse av lasagneplater, tomatsaus og bechmelsaus med ost.

Fremgangsmåte

Brun kjøttdeig i en varm panne. Tilsett pastasausen sammen med hakkete tomat og la trekke i 6-7 minutter. Ha i matfløte og kok litt til før du trekker pannen av platen og blander inn det meste av den revne osten. Smak på sausen om den er passe krydret, tilsett eventuelt litt mer krydder etter ønske og tilsett friske urter til slutt.

Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis i en avlang ildfast form til formen er full. Dryss resten av osten over og sett formen i ovnen. Legg alu-folie over og stek ved 180 grader i ca. 25 minutter før du tar av folien og steker videre i 20 minutter. La lasagnen stå noen minutter slik at den får satt seg litt før du begynner å forsyne deg av den.

Tips:
Det smaker veldig godt med hvitløksbrød ved siden av.

Slik lager du pastasaus med denne oppskriften  

De beste pastaoppskriftene finner du her

Alt om pasta finner du i Apéritifs pastaguide

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Hjemmelaget pasta  

Hjemmelaget tagliatelle  

Hjemmelaget pasta (glutenfri)

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 53 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen