På få minutter kan du lage deg et varmt måltid med egg og steinsopp og bacon. Omelett er både raskt og godt.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
På få minutter kan du lage deg et varmt måltid med egg og steinsopp og bacon. Omelett er både raskt og godt.
I denne soppaien bruker du stekt sopp i paifyllet. Bacon gir ekstra smak til paien.
Bruker du varmrøkt laks eller ørret, kan fisken serveres kald eller lun. Bruker du fersk filet må fisken stekes først.
Denne herlige salaten med varmrøkt makrell og stekte nypoteter er perfekt til lyse og friske kvelder. Den pikante dressingen med pepperrot og dill gir salaten et ekstra piff.
Labneh er en selvfølge sammen med meze - libanesisk tapas.
Denne supertrendy retten er en gammel tradisjon fra Jalisco, Mexico.
Huevos rancheros er en herlig mettende vegetarrett som kan nytes når som helst på døgnet, dog smaker den trolig aller best til frokost dagen derpå.
Hjemmelaget sriracha er den spicy chilisausen alle kokker sverger til.
Harissa er en type chili- og krydderpasta med røkt paprika som er både søt, sterk og full av smak.
Lag en pizza der grønnkål nesten alene spiller hovedrollen. Denne kålen har nemlig så mye smak og struktur at den erstatter både urter og kjøtt på pizzaen. Du kan selvfølgelig toppe med rester fra tidligere kjøttmiddager.
Løvbiff er en lettvint løsning når tiden er knapp. Men at den er lettvint, behøver ikke bety mindre smak. Oppskriften har det som trengs. Alle elsker smaken av Italia.
Denne deilige desserten er komponert av og servert på Statholdergaarden i Oslo. Det borger for smaken.
Lag denne deilige desserten på en veldig enkel måte. At den er rask å tilberede går ikke utover den berømte smaken.
Herlige stekte kamskjell smaker ekstra godt med dette tilbehøret
Kamskjell som bare har fått fine grillmerker og med salat til er så sommerlig som en rett kan bli.
Har du fylt skap og fryseboks med sopp, er det på tide å begynne å bruke den. Pai er en perfekt måte å få avsetning på fangsten.
Med kamskjell servert med grønn ertesuppe og asparges har du oppskriften på et gourmetmåltid som imponerer.
Å lage et sprøtt lokk på fisken før du baker den bevarer saftigheten i fiskekjøttet. For ekstra kick kan du tilsette chilipulver eller revet sitronskall. Eller det krydderet du liker best.
Zaalouk er en krydret marokkansk aubergine- og tomatsalat som kan serveres lun eller kald. Som egen rett eller tilbehør.