Taglioni er en type tagliatelle, bare skåret mye tynnere, som spagetti. Men du trenger ikke pastamaskin for å få til retten. Bare en kjevle og hender. Og selvfølgelig soppsaus.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Taglioni er en type tagliatelle, bare skåret mye tynnere, som spagetti. Men du trenger ikke pastamaskin for å få til retten. Bare en kjevle og hender. Og selvfølgelig soppsaus.
Denne suppen vil overraske gjestene dine. Rødbetesuppen skal nemlig serveres i et rundstykke. Her har du oppskriften.
Kalvekoteletter med masse godt tilbehør av grønnsaker er et festmåltid.
Krabbe er som oftest ferdig kokt når du får kjøpt den. Får du sjansen så kjøp den levende. I oppskriften viser vi deg hvordan du skal behandle den.
Lag en eplepizza som er en variant av eplekake. Den skal bakes i langpanne og nytes lun med vaniljeis.
En myk og deilig eplekake med pinjekjerner som smaker godt til kaffen eller som dessert. Bak flere mens du er i gang og frys ned.
Lag en lettlaget, forfriskende, og velsmakende suppe med epler. En perfekt dessert etter et godt måltid. Den kan serveres både kald og lun.
Her får du en oppskrift på pannekaker, og forslag til fyll som du kan variere som du vil. Søtt fyll eller salt fyll, med skalldyr- eller soppstuing, etter smak og behag.
Med fylte godsaker i pannekakene blir smaksopplevelsen noe helt annet enn hva kun pannekakene ville gitt deg. Her er oppskriften til Crepes.
Makrell egen seg svært god i en wok når den får følge av rød currypasta.
Makrell er favoritt nummer en hos mange, først og fremst fordi den smaker så godt, men også fordi den er rimelig. Hvis du ikke har grill, kan du steke makrellfiletene i en grillpanne.
En pastarett som dette strutter av sunnhet og gode smaker.
Fiskesuppe trenger ikke alltid å være en kremet variant, for med en god kraft er mye gjort. Denne oppskriften sikrer deg en velsmakende hurtigmiddag på et øyeblikk.
Enklere enn dette blir grillkyllingen knapt. Med mangochutney er den gode smaken beholdt.
Det tar litt tid å lage disse snurrene, men det er vel verd investeringen. Det blir en stor porsjon og snurrene kan fint fryses.
Denne amerikanske favoritten kan bli din også. Kjøttboller, tomatsaus og smeltet ost i brød. Nam.
Denne oppskriften har en smaksforsterker som heter ansjos som kler potetene og hvitløken veldig godt.
Hjemmelaget myntechutney er forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt.