Slik lager du nydelig tranebærsild på under halvtimen.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Med denne oppskriften på kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid som også kan nytes på en hverdag.
Kun levende skjell skal brukes. De skjellene som gaper litt, vil lukke seg om du gir de et lite kakk. Tviler du så legg dem i vann. Kast de som ikke lukker seg
Denne retten må du prøve. Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Lag en frisk og smakfull kyllingsalat. Frisk nettopp fordi det her er masse appelsin. Smaken balanseres selvsagt med andre deilige ingredienser.
Auberginesaus heter baba ganoush i Midtøsten hvor den er en selvfølge på matbordet. Den fyldige sausen gir denne vegetarretten ekstra mye smak.
En cæsarsalat-inspirert kyllingsalat med hjemmelagde krutonger.
Olivenpasta - tapenade gir veldig mye smak til en risotto. Med litt tørket sopp i tillegg blir det et fullverdig måltid.
Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.
Det skal ikke mye til for å lage en god fiskegryte. God sjømat har så mye egensmak at det trengs ikke så mange ingredienser. Her er den enkle oppskriften.
En fyldig salat som kan minne om en cæsarsalat, lager du raskt av ferdigstekt kylling - eller rester.
Hjemmelaget iskrem smaker deilig og er mye enklere å lage enn du tror. Server den med krydret kompott av hermetisk og tørket frukt.
Har du lyst til å gi den tradisjonelle ribba spennende nye smaker? Her har du en oppskrift som løfter retten til nye høyder.
Lag en potetsalat som er litt annerledes enn den du er vant til. Du skal ha en dressing til som setter en ekstra spiss på salaten
Fersk sild kan serveres i en ostegrateng som denne med en deilig høstsalat. Det smaker knallgodt.
Skal du lage tapas, må du prøve denne oppskriften med leverpostei, bacon og sopp. Garantert suksess.
Har du aldri har smakt annet enn kjedelig påleggstunge plastpakket fra kjøledisken, har du noe godt i vente.
Har du rester etter julematen skal du lage denne deilige suppen. Poteter, jordskokk og det du har igjen blir til en deilig rett. Og så får restene ben å gå på.