Denne skånske kaketradisjonen fortjener oppmerksomhet også på denne siden av grensen.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne skånske kaketradisjonen fortjener oppmerksomhet også på denne siden av grensen.
Legg kalkunfilet på grillen, men først etter at den har badet seg skikkelig i sur-søt marinade. Du øker smaken ytterligere med å lage en herlig dip ved siden av. Her er oppskriften på det hele.
Kombinasjonen av svinekam og rødkål er typisk høst- og vintermat, men kan spises hele året. Her er en deilig oppskrift.
Pekingand eller Crispy duck er en deilig rett med mange spennende smaker, og med den møre og sprø anden får du et festmåltid.
Denne suppen smaker helt nydelig. Husk at du må koke høns for å få den gode kraften som suppen er laget av.
Apéritifs kokk- og matspaltist, Ingunn Felin, har komponert denne deilige retten med helstekt kylling hvor sausen er med å lage susen.
Her starter du med et fersk lammelår som du skal henge før du begynner å lage retten.
Både kål og lam er viktige råvarer i den makedonske matkulturen. Akkurat som i den norske. Her er en litt spicy variant av den norske fårikålen hentet fra Makedonia.
Her har du oppskriften til en klassisk kinesisk rett med lam og mye annet snadder.