Grilling av hele stykker kjøtt er perfekt hvis du venter mange gjester, og her finner du en skikkelig festrett. Med en frisk aspargessalat topper du måltidet.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Grilling av hele stykker kjøtt er perfekt hvis du venter mange gjester, og her finner du en skikkelig festrett. Med en frisk aspargessalat topper du måltidet.
Her er en tradisjonell pavlova-bunn som vi har toppet med vaniljekrem, syltetøy, lemon curd, bær og biter av brownie.
Bak et grovt superbrød som alle vil like enten til matpakken eller som følge til hovedretten på middagsbordet.
Denne grillmetoden har vært diskusjonstema i grillkretser i årevis. Ikke alle er enige i at dette er den beste måte å grille kylling på, men alle synes at den er morsom.
Å lage pizzaen selv gir en større smaksopplevelse enn å satse på frysedisken. Velger du typisk norske råvarer får den et særpreg som alle kommer til å sette pris på.
Disse luftige rundstykkene er enkle å lage av fint hvetemel, vann, salt og gjær. De smaker aller best nybakte med pålegg, eller til middag.
Grove rundstykker passer utmerket til frokost og i matpakka eller som turmat.
Denne skånske kaketradisjonen fortjener oppmerksomhet også på denne siden av grensen.
Legg kalkunfilet på grillen, men først etter at den har badet seg skikkelig i sur-søt marinade. Du øker smaken ytterligere med å lage en herlig dip ved siden av. Her er oppskriften på det hele.
Kombinasjonen av svinekam og rødkål er typisk høst- og vintermat, men kan spises hele året. Her er en deilig oppskrift.
Pekingand eller Crispy duck er en deilig rett med mange spennende smaker, og med den møre og sprø anden får du et festmåltid.
Denne suppen smaker helt nydelig. Husk at du må koke høns for å få den gode kraften som suppen er laget av.