Denne retten har både fyll og saus men er mye lettere å lage enn den kan se ut som.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne retten har både fyll og saus men er mye lettere å lage enn den kan se ut som.
Her har du en enkel oppskrift på hvordan du skal koke kraft som du kan bruke i mange forskjellige retter.
Selvfølgelig kan du kjøpe halvstekte baguetter. Men de du selv lager ved å følge vår oppskrift smaker langt bedre.
Gjør som franskmennene. Lag et spennende og deilig brød som du skjærer i biter, men som likevel henger sammen. Det er deilig med valnøtter i Du kan bruke det til ost, supper og salater.
Dette sveitsisk bondebrød passer veldig godt til supper og salater. Du skal også prøve det nybakt til kvelds med smør og brunost på. At du bruker rugmel gjør det ekstra saftig og holder seg ferskt lenge.
For finner er rugbrød en basisvare som mange ikke kan leve uten. Det er et stort utvalg i de finske butikkene og det finnes alternativer for enhver smak. Her er oppskriften så du kan lage ditt eget.
Hvem har ikke smakt det deilige mørke brødet som våre naboer i sør baker. Ikke noen i veien for at du kan bake det her hjemme. Her er den enkle oppskriften
Dette har vært selskapsmaten frem for noe i hele Vestfold. Suppen stelles til på samme vis overalt, selv om grønnsakene kan variere noe.
Dette er en fromasj som ser ut som en sufflé. Den lages i en stor eller flere små ildfaste former. Og smaker herlig
Denne enkle ostekaken smaker fortreffelig med sitrongelé på toppen. Her er den enkle oppskriften
Disse minibløtkakene egner seg selvfølgelig godt som dessert, og de vil friske opp et hvert koldtbord.
Høns er noe som brukes for sjelden, og dette er din anledning til å prøve en hjertevarmende hønsesuppe.
Den mest kjente russiske retten er rødbetsuppen borsjtsj. Prøv den til middag og du vil få en god og annerledes smaksopplevelse.
Dette er en suppe du helt sikkert kommer til å lage flere ganger. Den deilige smaken av hønsekjøttet vil du aldri glemme.
Dette er en skikkelig toscansk klassiker. Med alle de gode ingrediensene blir det et måltid du ikke kommer til å glemme, og garantert kommer til å servere igjen.
Lag morsomme brownies og sett på pinner som smaker søtt og godt. Barna vil elske dem, og sikkert du også.
Denne suppen bør du absolutt lage. Hønsekjøttet smaker deilig sammen med alt det andre du skal ha i.
Sjokolademousse, jordbær og lemoncurd med sprø knuste kjeks er det som trengs for maksimal dessertglede.
Denne kaken setter et ekstra festpreg på kakebordet. Lett å lage er den også.
I mangel av fersk fisk, gjør klippfisk jobben mer enn godt nok. Prøv denne klassiske oppskriften på bacalao. Flere andre forslag til oppskrifter følger også med.