Det er ingen grunn til å kjøpe disse energibombene, for du lager dem rimelig og bedre hjemme.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Det er ingen grunn til å kjøpe disse energibombene, for du lager dem rimelig og bedre hjemme.
En nudelsalat som denne på thailandsk vis med kjøtt, her lammefilet, er både rask og mettende og kan bli så sterk som du ønsker det.
Denne herlige thailandske maissalaten smaker intenst av tropisk sommer. Solmodnetomater og saftig fersk mais møter hjerteskjell.
Sauté er et faguttrykk og betyr finere gryte siden det brukes mørt kjøtt som er skåret i terninger og stekes raskt i panne til de er brune rundt det hele. Deretter serveres kjøttet i en saus.
Fougasse er på en måte franskmennenes focaccia, denne oppskriften blir ekstra smakfull med ansjos eller bacon.
Denne suppen heter soupe au pistou på fransk, og er en tradisjonell grønnsaksuppe fra Provence med franskmennenes svar på pesto.
Kalvefilet har mild og fin smak og er utrolig mør. Med bakt tomat, sellrerirot, lime-potetpuré og calvadossaus blir middagen minnerik.
Skreiloins med frisk gresskarpuré, soyasjysaus og råstekte ingefærgrønnsaker er en perfekt rett til en romantisk middag for to.
Denne klassisk spanske potetretten med løk, hvitløk, laurbærblader, paprika og tomat, er en rett i seg selv, men også utsøkt til torsk eller kjøtt.
I denne oppskriften brukes varme for å lage en mer stabil og seig marengs. Perfekt for litt større kokosmakroner.
Reinsdyrkjøtt er særdeles mørt og magert. Med sin kraftige viltsmak gleder du alle rundt bordet.
Råkost er perfekt til sjømat som fiskekaker, fiskeboller, stekt eller kokt fisk. Dessuten et selvfølgelig innslag på et koldtbord.
Denne retten heter Murgh musallam som er en del av Mughlai-kjøkkenet en blanding av det tyrkisk-persiske og sørindiske.
Server disse herlige pannestekte brødene til frokost, lunsj, matpakker, kaffekosen eller ved siden av supper og gryter.
Potetchips smaker ekstra godt når du har laget dem selv! Pass på at du tørker dem godt før du legger dem i oljen, ellers kan det koke over
Denne burgeren smaker herlig med chilikrem av cremè fraîche og chilisaus. Dropper du brødet kan du servere den med paprikaris,