Kylling og ramsløk er nydelig sammen med og blir enda bedre med denne dipen.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Kylling og ramsløk er nydelig sammen med og blir enda bedre med denne dipen.
Gode pølser er snadder og enda bedre blir de når du serverer de med denne sausen og asparges.
En alternativ måte å bruke roastbiff på og en deilig salat som alle vil like. Perfekt restemat.
En deilig mettende salat som du kan severe både til lunsj og middag.
Denne kyllingretten er veledig lett å lage. Husk at smaken henger sammen med kvaliteten på råvarene.
Denne mektige kremkaken er mektig populær i Mexico. Det skal egentlig være to typer kondensert melk, søtet og usøtet. Men her er det med bare usøtet Viking melk.
San Jeok er den tradisjonelle koreanske retten der kjøtt, fisk og grønnsaker tres på spyd og grilles over grillkull.
Denne amerikanske grillsausen er full av smak og verdt å lage selv. Sausen holder seg godt i kjøleskapet og passer utmerket til både marinade og grillsaus.
Med rispapir kan du lage utrolig mange varianter med ferske vårruller. I denne oppskriften bruker du masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.
Her er en deilig rett med stekt fisk i ingefærsaus. Akkurat som de lager den i Thailand. Selvfølgelig får du også oppskriften på ingefærsaus.
For alle som kommer fra Bengal, er fisk og ris en av livets gleder. En glede du også bør unne deg. Bare følg oppskriften og du får en duft av India.
Her er en deilig kinesisk wokrett med fisk og sopp og selvfølgelig mye annet godt som du finner i oppskriften.
Du må prøve Marit Bjørgens egen wok-favoritt. Saftig steinbitfilet woket med masse deilige grønnsaker og krydder.
Skinkestek med sprø svor er ypperlig søndagsmiddag. Cidersaus av eplecider er godt tilbehør til svinestek og du får delvføleig oppskrifte her...
Legg makrellen på grillen sammen med cherrytomat og asparges. Du serverer med en deilig salat og dressing. Det er bare å glede seg.
Selvfølgelig kan du spise smørbrød til middag når det gir så mye smak og metthetsfølelse som disse. Kanskje lager du to til hver.
Nå er makrellen på sitt beste og du kan lage all verdens gode retter. Her er et forslag som virkelig setter smaksløkene i gang når du legger de på grillen.
Makrell kan du også servere rå, men først må den marineres med lime og andre godskaer.
Har du rester etter middagen med stekt makrell, har du et enda bedre måltid i vente, nemlig i syltet utgave. Den perfekte sommermiddag.
En spennende forberedelse av makrellen før den skal stekes eller grilles.