T-benstek eller T-bonestek er for mange grillentusiaster en klar favoritt. Lag rikelig med salat og annet tilbehør. Her har du oppskriften som du lykkes med.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
T-benstek eller T-bonestek er for mange grillentusiaster en klar favoritt. Lag rikelig med salat og annet tilbehør. Her har du oppskriften som du lykkes med.
Aspargessuppe smaker deilig. Legger du i tomat og sprøstekt spekeskinke på toppen får du et herlig måltid.
Grillet makrell hører sommeren til. Her med grillet squash og tomat.
Squash og bacon passer utmerket sammen med bacon på grillspyd. Her er den enkle oppskriften.
Grillfesten er bare en liten anstrengelse unna. Det gjelder selv om du bruker rå kyllinglår, for de lager seg selv på grillen sammen med båtpotetene.
Kotelettspyd på grillen med en smakfulle asiatiskinspirerte potetsalat ved siden av smaker fortreffelig.
Du kan godt bruke laks/ørret eller sei til denne retten.
Får du ikke tak i torsk, kan du også bruke sei eller kolje/hyse i denne oppskriften. Vil du ha ekstra tykk panering, kan du piske et egg og dyppe fiskebitene i før du vender dem i melet. Godt blir det uansett.
Denne pai-kombinasjonen sikrer masse smak og god metning.
Kylling, asparges, grønne erter og nypotet er selve smaken av sommer. Med en Middelhavsinpirert smakstilsetning blir stemningen enda større.
Tiramisu er en herlig dessert fra Italia. Prøv noe nytt og lag en tiramisu-ostekake som er enkel å tilberede og farlig god.
Vil du piffe opp svinekotelettene skal du lage hot kålsalat ved siden av. Her er oppskriften.
Grillspyd av lam blir ekstra saftige når de får godgjøre seg i denne indiskinspirerte marinaden.
Denne salaten kan du nyte hele året som tilbehør, og passer spesielt godt alene på en varm sommerdag.
Parmesanchips gir en egen og dypere smak til caesarsalaten som fint kan servers uten spekeskinke.
Spekemat til middag har vi århundre lange tradisjoner på i Norge. Sammen med nypoteter og nykål blir det en nydelig sommertallerken med masse god smak.
Det tar ikke lange tiden å lage verken iskremen eller iskjeksen selv. Har du iskremmaskin er det selvsagt bare snakk om minutter, men selv uten er det en forholdsvis smal sak.
Til denne amerikanske klassikeren kan du fint bruke roastbiff fra butikken.