Denne delikate klassiske franske suppen har to navn - Potage Parmentier heter den når den serveres varm, Vichysoisse når er den kald.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne delikate klassiske franske suppen har to navn - Potage Parmentier heter den når den serveres varm, Vichysoisse når er den kald.
Dette er en klassisk italiensk suppe,nærmere bestemt fra Sicilia der du også får brukt gammelt brød. Smaker kjempegodt med pastaen til.
Caldeirada, de portugisiske fiskernes kraftige suppe, lages av løk, hvitløk, tomater, paprika og selvfølgelig hvitvin.
Dette ostesmørbrødet er en fin måte å bli kvitt både gammelt brød og osterester i kjøleskapet.
Denne desserten samler alle så vel laktoseintolerante som veganere, og med et lite grep også de som vil ha det glutenfritt.
Dette er kanskje Ukrainas mest kjente rett, selv om mange andre nasjoner mener de har eierretten til den.
En enkel og elegant oppskrift som kan serveres til hverdags så vel som fest. Her kombineres sødmefulle pærer, pikant gorgonzola og knasende valnøtter til en herlig kremet risotto.
Pepperkakekake er en herlig kake med nøttebunn, smørkrem og pepperkakepynt. Denne vil garantert slå an i juleselskapet, både hos barn og voksne.
En hummermiddag har få utfordrere når det gjelder å skape en høytidspreget luksusfølelse. Det er imidlertid en dyr råvare, et faktum som delvis oppveies av at tilberedningen er svært enkel.
Du kan pannesteke hummer også med mange godsaker til.
Capelli d`Angelo er tynn pasta. Du kan bruke spagetti. Deilig til hummer
Reinskav er lett å få tak i og rimelig. Jo mer grønnsaker du har oppi, jo rimeligere blir viltretten.
På jakt etter en marinade til grillspydet da finner du oppskriften her.
Denne krydderblandingen brukes i alt fra kjøtt, fisk, grønnsaksretter, pasta, pizza. Alt hva det italienske kjøkken byr på.
Andebryst er festmat, særlig når kjøttet får følge av god rødvinssaus og en "kake" som her.
Her får lutefisken følge av de berømte ringeriksertene. Følg den enkle oppskriften. Garantert suksess.