Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Rester etter krabbefesten skaper ny feststemning på tallerkenen som brandade
Denne deilig retten med favorittfisken til mange er det en av våre lesere som har sendt oss. Tar litt tid å lage, men for et resultat du får.
Denne salaten bør du lage. Krabbekjøttet gjør retten til noe mer enn en tradisjonell salat. Du lager den på 20 minutter.
La det deilige krabbekjøttet få en tur innom stekeovnen din. Med paprika, sjampinjonger, tomter og annet godt blir det en opplevelse for alle rundt bordet.
Prøv en italiensk klassiker - minestrone - denne gangen uten kjøtt.
Denne italienske oppskriften på minestrone-suppe må du prøve.
I denne minestrone-rette er det kylling som skaper fylden sammen masse andre deilige ingredienser.
Denne smakfulle suppen passer som kveldsmat en mandag, for da kan den lages av skroget etter søndagens kylling. At den drysses med den salte ricotta salata, er typisk for matlagingen i Puglia.
Denne mektige suppen som brukes som hovedrett, går også under navnet Pasta e Fagioli, mens noen italienere kaller den Minestrone di Pasta e Foaioli.
I Genova lager de ofte minestrone på denne måten, med pesto som røres i mot slutten av koketiden. Den inneholder massevis av grønnsaker og har god, sterk smak, og passer ypperlig som vegetarisk kveldsrett med brød til
Lag en spennende spagettirett med medisterpølse, tomat og med kremet saus i. Du vil ikke angre på at du følger denne oppskriften. Du får nemlig applaus rundt middagsbordet.
Enn saftig honningkake blir enda mykere med smørkrem mellom lagene.