Gjør risgrøten festklar med denne iøyenfallende og smaksrike toppingen.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Gjør risgrøten festklar med denne iøyenfallende og smaksrike toppingen.
Denne svært så dekadente rømmegrøten vil få gjestene ved bordet til å måpe. Lite visste de at rømmegrøt kunne smake så godt.
Pærer og valnøtter er en klassisk smakskombinasjon som synger i skjønn harmoni. Tronende på toppen av rik risgrøt gjør de seg ekstra godt - se bare her.
Iskrem er en klassisk dessert. Sammen med myke pepperkaker, forfriskende klementiner og knasende mandler, tar du desserten til nye høyder.
Dette er en kake der krokan spiller en hovedrolle i sammen med marengsen. Du får brukt både eggehviter- og plommer. Med andre ord, ingen ting går til spille, og hver munnfull er en fryd.
Når du tilbereder churros på denne måten, kan de også fraktes og spises selv om de ikke er helt nystekte. Sitron/bringebærkremen er dessuten en mye friskere dip enn sjokoladesausen som er det klassiske følget til churros.
Bruk friske bær fra butikk, egen hage, skogen eller de du har i fryseren De syrlige bærene passer veldig godt sammen med en pai fylt med sjokoladekrem.
Denne kaken som er kreert av den kjente kakebloggeren Ina-Janine Johnsen til en konkurranse med tema sunnere festkaker i regi av Opplysningskontoret for brød og korn.
Den er kaken er kreert av den prisbelønte konditoren, Magnus Johansson fra Stockholm. Derfor består den av flere elementer og mange ingredienser. Men la deg ikke skremme.
At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.
Det er ingen grunn til å vente helt til den 13. desember med å ha safran i gjærdeigen. Disse safranbollene med fyll av hvit sjokolade er sublime.
Denne oppskriften er som skapt for familieselskaper hvor du vil unngå å lage en spesiell dessert for dem som ikke skal ha melk. Du skal lage risdessert med kokosmelk.
Denne supre oppskriften på skikkelig cowboy-mat, mat som hjelper mot både bondeanger og dehydrering. Her er oppskriften på Dagen-derpå-grøt.
Denne oppskriften er fra kokeboka "Jamies Italia". Den må du prøve. Det tar deg 15 minutter.