I oppskriften anbefales det å servere den med vaniljesaus, men prøv for all del nyrørt syltetøy eller rett og slett bare friske bær.
I oppskriften anbefales det å servere den med vaniljesaus, men prøv for all del nyrørt syltetøy eller rett og slett bare friske bær.
Enhver fest må avsluttes med en dessert. Den bør være litt utenom det vanlige. Denne oppskriften er det. Prøv sjokoladetrøffelkake med pinjekjerner.
Denne kaken som er kreert av den kjente kakebloggeren Ina-Janine Johnsen til en konkurranse med tema sunnere festkaker i regi av Opplysningskontoret for brød og korn.
Vis meg en som ikke liker riskrem. Spesielt når den serveres på denne måte.
Denne lune paien kommer du ikke til å angre på at du baker. Den smaker friskt av bær og andre godsaker. Prøv med vaniljeis til.
Formkake er ikke trøtte greier når den serveres på denne måten. Det er også en fin måte å bruke opp kakerester på.
Om du ikke gjør all verden ut av valentinsdagen, kan du i alle fall gi kakebaksten en slør av forførelse.
En deilig frisk kake der sitronen setter sitt preg. Den tar litt id å lage, men det får du igjen for når du serverer.
Sett en en ekstra spiss på denne paien med litt brennevin. Det er ingen fare for at du havner på fylla.
Lag denne lune deilige paien som alle rundt bordet vil elske. Bare følg oppskriften.
Denne sjokoladekaken med hvit glasur pyntet med friske moreller lever opp til navnet Kveldens dronning. Nå bør du bake en skikkelig kakeklassiker. Her er oppskriften.
Oreo-smaken er mektig, men dette er en type kake som du bare må ha et lite stykke til av.
Hva med denne oppskriften på ostekake? Tyttebærene gir en syrlig og frisk smak til ostekremen. Og fargen er jo helt fantastisk.