
Sashimi av kveite med eple og wasabisorbet

Fremgangsmåte
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 POENG
-
82 POENG
Gratinert chevre med asparges i vinaigrette, rosin og portvinssaus

Fremgangsmåte
- Rist eller grillstek brødskivene.
- Legg osten på toasten og gratiner i under grillelementet i ovnen eller med en gassbrenner.
- Rens og blansjer aspargesene i 1-12 minutter.
- Skjær agurk på langs i like lange strimler som aspargesene - ta bort frøene.
- La vinaigrette.
- Vend asparges og agurk i vinaigretten.
- Legg agurk og asparges oppå osten.
- Drypp rosin- og portvinsaus over.
- Rosin- og portvinssaus:
- Bland alt i en kjele og kok til sirup.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 255.00 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
New ZealandVolum: 0.75 l Pris: 199.90 kr Basisutvalget87 POENG
Torsk i olivenolje og sitron med grønnsaker og stekt pølse

Fremgangsmåte
- Legg fisken i saltlake i 10-12 min.
- Brun den i olje, legg den et varmt sted og la varmen få trekke gjennom.
- Varm opp i ovn like før servering.
- Kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er så vidt møre og legg i bunn av tallerkenen.
- Legg fisken oppå og "hell" olivenolje og friskpresset sitronjuice over fisken.
- Stek biter av pølsen og legg over til slutt.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 POENG
-
80 POENG
Ingefærbrûlée med fruktsuppe

Fremgangsmåte
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
87 POENG