Nyhet - Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 17 April 2008 - 01:00

    Sukiyaki, Japans nasjonalrett

    Ferden går østover og til en japansk rett som er utrolig smaksrik og perfekt å be venner på.
    17. april 2008
  • 13 April 2008 - 01:00

    Kalvestek i gryte

    Grytesteker er tradisjonsrik kost, og nå er det heldigvis ganske lett å få tak i det deilige kalvekjøttet.
    13. april 2008
  • 03 April 2008 - 01:00

    Flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    03. april 2008
  • 02 April 2008 - 16:38

    Soddvarme året rundt

    Det er ikke bare i forbindelse med jula at vi kan gi gamle mattradisjoner festdrakt. En kjøttsodd med byggryn og rotgrønnsaker er som skapt for selskapelighet året rundt. Og drikkefølget er like prisgunstig.
    02. april 2008
  • 31 Mars 2008 - 01:00

    Kjøttsuppe

    God mat trenger ikke å være vanskelig å lage. Denne kjøttsuppen varmer godt i tillegg.
    31. mars 2008
  • 30 Mars 2008 - 01:00

    Lammesadel med grønnsakskompott

    Denne søndagen slår vi til med en skikkelig lekker rett på det deilige norske lammekjøttet.
    30. mars 2008
  • 28 Mars 2008 - 01:00

    Kyllinglår med urter

    Saftig og velsmakende kylling med spennende krydder står på menyen i dag.
    28. mars 2008
  • 22 Mars 2008 - 01:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i denne Påskeaftens herlige middag.
    22. mars 2008
  • 18 Mars 2008 - 01:00

    Gryte a la Knut

    Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak, det finnes knapt noe bedre nå i påsken.
    18. mars 2008
  • 11 Mars 2008 - 01:00

    Putt safranen i middagen i stedet

    Denne fyldige safrangule suppen er plaster på såret om du ikke rekker å bake lussekatter i dag.
    11. mars 2008
  • 07 Mars 2008 - 01:00

    Andebryst med plomme- og pasjonsfruktsaus

    Vi trår til med en skikkelig delikatesse på menyen i dag i det vi serverer andebryst.
    07. mars 2008
  • 03 Mars 2008 - 01:00

    Kjøttkaker i balsamico

    De tradisjonelle kjøttkakene har fått italiensk følge i sausen i dagens spennende oppskrift.
    03. mars 2008
  • 20 Februar 2008 - 01:00

    Rask betasuppe

    Lettlagde, smakfulle retter er herlig i vinterferien, og denne suppen gir deg varmen i kroppen etter skituren.
    20. februar 2008
  • 17 Februar 2008 - 01:00

    Roastbiff

    Klassisk, velsmakende og en fantastisk opplevelse lover vi deg når du serverer roastbiff denne søndagen.
    17. februar 2008
  • 15 Februar 2008 - 01:00

    Fylt kyllingfilet

    Et skikkelig gourmetmåltid avslutter denne arbeidsuken. Ikke bare er den velsmakende, den er også enkel å lage!
    15. februar 2008
  • 14 Februar 2008 - 01:02

    Kjærlighetens festmeny

    Gjør ekstra stas på den du elsker i dag med en eller flere av rettene fra vår spesielle Valentinesmeny.
    14. februar 2008
  • 11 Februar 2008 - 01:00

    Kyllingfilet med Jarlsberg og soltørkede tomater

    En spennende oppskrift med masse smak gir deg en smakfull start på uken.
    11. februar 2008
  • 10 Februar 2008 - 01:00

    Festmeny til mor

    I dag feirer vi alle mødre med en deilig meny som nærmest lager seg selv.
    10. februar 2008
  • 06 Februar 2008 - 01:00

    Ungarsk kyllingfilet

    Det er den spesielle sausen som gir denne oppskriften sitt østeuropeiske preg, prøv den du også.
    06. februar 2008
  • 04 Februar 2008 - 01:00

    Pannekaker med kylling

    Vi spiser pannekaker med salt fyll alt for sjelden, prøv denne oppskriften.
    04. februar 2008
  • 03 Februar 2008 - 01:00

    Oksekasserolle

    Det er herlig å slappe av og la maten passe seg selv. Nettopp slik er denne søndagens utsøkte middagsanbefaling.
    03. februar 2008
  • 01 Februar 2008 - 01:00

    Helstekt svinefilet med tropisk saus

    Renskåret svinekjøtt er mager mat, men selvsagt ikke noe mindre smakfullt av den grunn.
    01. februar 2008
  • 29 Januar 2008 - 01:00

    Skrei med posjert egg og pancetta

    Nå er skreisesongen i full gang og i dag serverer vi deg et herlig måltid med dette hvite gullet i fra nord.
    29. januar 2008
  • 28 Januar 2008 - 01:00

    Svinesnitzel med Jarlsberg

    Gjør deg klar for en skikkelig smakfull start på uken i det vi serverer en klassisk østerriksk rett.
    28. januar 2008
  • 26 Januar 2008 - 01:00

    Australsk festmåltid

    Vi feirer Australias nasjonaldag med en spesialkomponert meny fra en vaskeekte aussie.
    26. januar 2008