Nyhet - Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 20 Juni 2005 - 01:00

    Kyllingstrimler med scampisaus

    Kyllingretter blir det mange av fremover. Lett å tilberede samtidig som en rekke friske hvitviner passer godt til både kyllingen og den varme årstiden vi nå er inne i.
    20. juni 2005
  • 13 Juni 2005 - 01:00

    Sommerlig spekemat

    Grønnsaker er en naturlig del av garnityret som skal til for gi en balansert opplevelse av spekematen. Øl er naturlig å servere til dette, men vi gir deg også et tips til en deilig frisk hvitvin fra Italia.
    13. juni 2005
  • 09 Juni 2005 - 01:00

    Indrefilet surret i spekeskinke

    Vi spanderer på oss svineindrefilet. Litt spekeskinke surret rundt forsterker smaksbildet, og den myke merlotvinen håperr vi passer godt til resten av tilbehøret du selvsagt også får oppskriftene til.
    09. juni 2005
  • 07 Juni 2005 - 01:00

    Unionsoppløsningsmeny

    I dag er det 100 år siden unionen med svenskene ble oppløst. Dette feirer vi med en tre-retters meny der du får forslag til flere for- og hovedretter.
    07. juni 2005
  • 27 Mai 2005 - 01:00

    Afrikansk kylling Yassa

    Denne fredagen velger vi oss kylling. Vi lover deg et smaksrikt og mettende måltid er dagens vinforslag virkelig får bryne seg. Har du anledning - la kyllingstykkene godgjøre seg litt lengre i marinaden.
    27. Mai 2005
  • 19 Mai 2005 - 01:00

    Kyllingwok med guacamole

    En av mai måneds korte arbeidsuker er straks over. Lette kyllingretter er noe vi alltid vender tilbake til. Raskt å lage i stand, og velsmakende sammen med en deilig hvitvin.
    19. Mai 2005
  • 16 Mai 2005 - 13:00

    Pinse- og 17. mai-meny

    I år kommer pinsen og 17. mai hakk i hel. Derfor setter vi like godt sammen en storslagen meny som du selv kan plukke dine retter fra disse to dagene. Det blir surf & turf med litt søtsaker helt til slutt.
    16. Mai 2005
  • 07 Mai 2005 - 01:00

    Steinbitkotelett Ossobuco

    Steinbit er en fisk vi kan servere på mange vis. Dagens forslag gir deg garantert en smakfull og frisk opplevelse. Her følger vinen opp på en aldeles eminent måte.
    07. Mai 2005
  • 06 Mai 2005 - 01:00

    Svinekjøtt i sursøt saus

    Svinekjøtt og sursøt saus som skapt for hverandre. Og da kommer jo også ananasen til sin rett. Hva annet enn ris og en deilig hvitvin, aller helst en tysk sådan, kan gjøre denne fredagens måltid fullendt?
    06. Mai 2005
  • 02 Mai 2005 - 01:00

    Trylleburger med rosa og grønn saus

    Dette middagstipset bør gå rett hjem hos barna. Burger, servert med slike morsomme sauser, smaker selvsagt like godt. Nydelig øl kan likevel vi voksne unne oss til retten.
    02. Mai 2005
  • 20 April 2005 - 01:00

    Wraps med uer

    Uer er en usedvanlig flott fiskeart når man skal velge råvare for smaksrike middager. Imidlertid tør vi påstå at de færreste har benyttet uer til wraps. To ganske ulike hvitviner er vårt vinvalg til retten.
    20. april 2005
  • 12 April 2005 - 01:00

    Basilikumkrydret skreifilet

    Det nærmer seg slutten på skreisesongen. Har du ennå ikke fått anledning til å spise dette er det sannelig på høy tid. Smaker deilig, godt for kroppen. Lettlaget er det også.
    12. april 2005
  • 30 Mars 2005 - 01:00

    Skinnstekt uer med riskaker

    Første fiskemåltid etter påske blir uer. Intet dårlig valg, for maken til smaksrik fisk til en relativt hyggelig pris skal du nok måtte lete litt etter. Vi matcher retten med en østerriksk hvitvin.
    30. mars 2005
  • 12 Mars 2005 - 01:00

    Uer med risnudler

    Uer og wok er en sjelden kombinasjon. Men at det kan smake godt er hevet over enhver tvil. Og du bare må sikre deg en flaske av den deilige italienske hvitvinen vi anbefaler.
    12. mars 2005
  • 10 Mars 2005 - 01:00

    Hvalstroganoff

    Hvalkjøtt er havets vilt, det er lett å lage, raskt, sunt og kjempegodt. Her får du servert en oppskrift der du inviteres til å oppdage dette kjøttets fortreffelige evner.
    10. mars 2005
  • 03 Mars 2005 - 01:00

    Hamburger

    Hvorvidt du ønsker å benytte grillutstyret utendørs eller fikser retten på kjøkkenet er helt opp til deg selv. Det er jo stedvis svært lite snø, så hvorfor ikke sjekke ut om utstyret har overlevd vinteren?
    03. mars 2005
  • 27 Februar 2005 - 01:00

    Afrikansk lammegryte

    Lammegryte får bli en verdig avslutning på årets vinterferie. Til ganske nøyaktig hundrelappen får du kjøpt den italienske rødvinen vi matcher gryteretten med.
    27. februar 2005
  • 19 Februar 2005 - 01:00

    Indisk lammekorma

    Det indiske kjøkkenet er påvirket av blant annet mongoler, portugisere, persere og briter. De forskjellige kjøkkenretninger gjør at indisk mat som helhet er utrolig variert og spennende.
    19. februar 2005
  • 14 Februar 2005 - 01:00

    Valentines-meny

    I dag er det selveste Valentines Day - dagen du skal vise dine følelser ovenfor din kjæreste. Her får du en tre-retters meny som du bør være garantert suksess med.
    14. februar 2005
  • 13 Februar 2005 - 01:00

    Arabisk gryte

    En skikkelig gryterett smaker ekstra godt når du har hatt anledning til å lage den med tid og omsorg. Til denne retten velger vi oss en italiensk rødvin.
    13. februar 2005
  • 09 Februar 2005 - 01:00

    Middagsfalukorv med bacon og provencalske tomater

    Falukorv til middag i dag. Kanskje ikke verdens vanligste rett på menyen, men du verden som det smaker. Tempranillobasert vin passer dessuten ypperlig.
    09. februar 2005
  • 06 Februar 2005 - 01:00

    Norsk steinbit bouillabaisse

    Ingen helg uten en real fiskemiddag. Og steinbiten kommer så absolutt inn under denne kategorien. Både hvitt og rødt vinforslag følger med.
    06. februar 2005
  • 27 Januar 2005 - 01:00

    Wok med lammekjøtt

    Få er klar over at ideen bak woken var å spare brensel i det overfylte Kina. Derfor skal maten skjæres i småbiter, slik at mest mulig av overflaten raskt kommer i kontakt med varmen.
    27. januar 2005
  • 26 Januar 2005 - 01:00

    Skinkebiff med pasta

    Midtveis i uken serverer vi en saftig skinkebiff med ostesaus og grønnsaker. Her passer det også svært godt med en italiensk rødvin av den litt rimeligere sorten.
    26. januar 2005
  • 15 Januar 2005 - 08:00

    Kalkunbiff-gryte

    Kalkun kan meget vel benyttes som basiskjøtt i gryteretter. For selv om kjøttet i seg selv ikke har så mye smak vil det sammen med de øvrige ingrediensene være med på å skape en smaksrik og flott gryterett. Behovet for en matchende drikke dekkes av den sp
    15. januar 2005