Østers i naturell tilstand er rått og lekkert. Selvsagt er det mange som ikke kan fordra denne råvaren, og som ei heller ikke under noen omstendigheter ønsker å tilnærme seg den. For alle oss andre er det bare å slurpe i vei - med eller uten champagne.
I dag skal en deilig burger på bordet. Kylling-kjøttdeig er en kjøttdeig som inneholder vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt. 100 prosent rent hvitt kjøtt er sunt for kroppen.
En deilig saftig biff er sommerhygge uten sidestykke, spesielt når biffen er av ytrefilet. Du vil nok også finne at både tilbehør og drikke matcher meget godt.
Skjell er alltid velkomment spise, oftest i naturlig form eller dampet. Dersom du setter pris på nye tips til tilberedning, og ikke er altfor kritisk til at det tukles med skjellene, vil Dagens rett garantert falle i smak - sammen med en rimelig hvitvin.
Frem med grillen, for her skal det godsaker på grillrista. Laks egner seg storartet som grillmat. Smakfullt og svært anvendelig, ikke minst servert sammen med den italienske hvitvinen.
Denne burgeren kan du med god samvittighet nyte! Kylling-kjøttdeig er nemlig en kjøttdeig som inneholder vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
Klokken 18 i dag begynner moroa når fotball VM sparkes i gang, og her ser det ut til at det blir fest fra første stund. Til dagens herlige og lettlagde rett anbefaler vi selvsagt et herlig tyskt øl.
Vi griller villig vekk nå som det er blitt sommerlige temperaturer. Grillburgere er et velsmakende tillegg i jungelen av grillmat. Husk imidlertid på at hvitt kjøtt, som kylling og kalkun, er fattig på fett og derfor et godt egnet hjelpemiddel mot bilring
Du har sikkert forstått at vi for fullt satser på sommer og oppholdsvær. Grilling er moro, og her kommer en ny spenstig grillrett - denne gangen med sjøens delikate råvarer som tema.
Dagens oppskrift med svinefilet skal forhåpentligvis gi deg et nytt og spennende smaksinntrykk. Vi benytter nemlig ingefær og fennikel, en kanskje litt uvanlig kombinasjon. Det fine med svinefileten er at den lett tar opp all den gode smaken.
Mai er kommet, og med den er våren endelig et faktum. Kylling og asparges må vel sies å være en god vårkombinasjon? Frisk sauvignon blanc fra New Zealand i glasset!
Uer er vårt valg for denne midtukens fiskerett. Uer er en fet saltvannsfisk, noe smaken på den ferdige retten vitner om. Lekkert og smaksrikt, samtidig som vi kan benytte en rekke råvarer som tilbehør.
Etter en solfylt påske er hverdagen tilbake igjen, og med den følger også lettlaget mat. Påsken har kanskje medført mye snacks og kaloririk mat. Da er det helt greit med mager kost, slik som denne salaten.
Vi kommer alltid tilbake til det magre svinekjøttet. Smaken formelig eksploderer i wokretter, og med en passende rød- eller hvitvin er lykken gjort en sen fredagskveld.
Helg betyr at et lekkert fiskemåltid skal på menyen. Denne helgen er det steinbit vi frister med. Og ikke bare frisk fisk, men også hvitvin av minst like høy kvalitet.
I anledning at det er St. Patricks Day i dag serverer vi deg Irish Stew - en klassisk og verdensberømt lammerett fra Irland. Du må gjerne sjonglere litt med ingrediensene.