Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 09 September 2010 - 02:00

    Servert på denne måten, gir kyllingen mersmak

    Perfekt stekt kyllingkjøtt som troner på toppen av sprø og friske grønnsaker gir den reneste smaksfesten midt i uka.
    09. september 2010
  • 08 September 2010 - 02:00

    Raskere suppe å lage skal du lete lenge ettere

    Med kjøttdeig lager du raskt de deiligste hverdagsretter, slik som denne herlige suppen.
    08. september 2010
  • 07 September 2010 - 21:12

    Øya-festivalen fikk økopris

    Serverte 5000 økopizzaer og 3000 økopølser.
    07. september 2010
  • 07 September 2010 - 13:06

    Den eneste ene

    Det finnes kun én balsamico som med rette kan kalles balsamico og det er tradizionale fra Modena.
    07. september 2010
  • 06 September 2010 - 17:59

    Bytter palmeolje for raps

    Findus på sunnere og kortreiste veier.
    06. september 2010
  • 06 September 2010 - 17:53

    Åpner kjede av fiskebutikker

    - Målet vårt er å reetablere den gode gamle fiskebutikken.
    06. september 2010
  • 05 September 2010 - 02:00

    Helstekt kylling med mascarpone

    Denne søndagen lager vi en skikkelig koserett som hele familien vil elske i det vi helsteker kyllingen.
    05. september 2010
  • 03 September 2010 - 17:10

    Delikat med kantarell

    Hvis du har fylt fryseren med sopp, er en risotto et lettvint alternativ. Prøv denne oppskriften. Aller mest dekorativ og delikat blir den med den gylne kantarellen.
    03. september 2010
  • 03 September 2010 - 02:00

    Kantarellpai og lammefilet med skogsopp

    Ta for deg av sesongens aller beste råvarer i dag i det vi setter en lekker lammefilet på menyen og starter hele måltidet med en deilig pai.
    03. september 2010
  • 02 September 2010 - 02:00

    Sandwich med ishavsrøye og brønnkarse

    Dette er en perfekt rask rett som passer like godt på farten som et snaddermåltid i godstolen.
    02. september 2010
  • 01 September 2010 - 17:16

    Mattilsynet sjekker småbutikker

    Skal inspisere frittstående dagligvarebutikker over hele landet.
    01. september 2010
  • 01 September 2010 - 17:03

    Trekker ost fra markedet

    Gjelder mozzarella, ricotta og mascarpone fra Oluf Lorentzen.
    01. september 2010
  • 01 September 2010 - 02:00

    Fredag er burgerdag

    I dag lager vi en skikkelig deilig burger som hele familien vil elske.
    01. september 2010
  • 30 August 2010 - 02:00

    Sursøt svinefilet

    Dette er en rett du garantert kjenner igjen fra besøk på kinarestauranter, men visste du at den var så enkel å lage?
    30. august 2010
  • 29 August 2010 - 02:00

    Indianerkotelett

    Det blir en leken og enkel rett denne søndagen i det vi serverer koteletter på en helt ny måte.
    29. august 2010
  • 28 August 2010 - 02:00

    Denne fiskeretten topper det meste

    Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.
    28. august 2010
  • 27 August 2010 - 15:15

    Et spansk ostemirakel

    Det begynte da Rafael Baez skulle ut i pensjon. I stedet for hvile kastet han seg på et kurs i ysting, og i dag er hans Monte Enebro en av verdens mest prisbelønte oster.
    27. august 2010
  • 27 August 2010 - 02:00

    Varm suppe og kanadiske blåbærpannekaker

    Det er lov til å skeie ut litt av og til, og i dag serverer vi deilige pannekaker med friske bær etter suppen.
    27. august 2010
  • 26 August 2010 - 12:00

    Inviterer til italiensk matmarked

    Byr på delikatesser i tre dager til ende.
    26. august 2010
  • 26 August 2010 - 02:00

    Krabbesalat med ris

    Nå bugner fiskediskene av fersk krabbe, og hvorfor ikke lage denne deilige retten med delikatessen?
    26. august 2010
  • 23 August 2010 - 02:00

    Fruktig egg- og kyllingsalat

    En deilig salat er ikke å forakte når du skal starte en ny uke, og du får dem ikke stort mer fristende enn denne salaten.
    23. august 2010
  • 22 August 2010 - 02:00

    Kyllingklubber med favorittsaus og bringebærdrøm

    Vi trår til med både hovedrett og dessert denne søndagen, og hva passer vel bedre enn å bruke av høstens bær til å lage en fantastisk dessert?
    22. august 2010
  • 20 August 2010 - 11:00

    Kan få sprøyte øko-bær med kopper

    Ett skritt tilbake, mener motstandere.
    20. august 2010
  • 20 August 2010 - 02:00

    Marinerte svinekoteletter med cherrytomater

    Koteletter er langt i fra noe kjedelig mat, ikke minst når du marinerer dem før du legger dem på grillen.
    20. august 2010
  • 19 August 2010 - 13:48

    Skeie velger kylling

    Samarbeider med Den Stolte Hane.
    19. august 2010