Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 19 August 2010 - 02:00

    Kalkunsandwich med nektarin og pesto

    Dette er en skikkelig vinner i matpakken enten det er til skolebarna eller du tar den med på skogsturen.
    19. august 2010
  • 18 August 2010 - 02:00

    Sats på denne pastaretten og du vil ikke angre

    I dag er det en herlig sommerlig pastarett vi serverer til middag, prøv den bare selv.
    18. august 2010
  • 17 August 2010 - 02:00

    Grillet laks a la teppanyaki

    Laks er definitivt ikke kjeldelig når du serverer den med spennende japansk saus slik som her.
    17. august 2010
  • 16 August 2010 - 20:00

    Carls Kjøkken åpner dørene

    Lover nye smaker til overkommelige priser.
    16. august 2010
  • 15 August 2010 - 02:00

    Asiatiske biffspyd (video)

    Mariner det deilige biffkjøttet og legg disse raske og smakfulle biffspydene på grillen denne søndagen. Her finner du også video på hvordan du går frem.
    15. august 2010
  • 13 August 2010 - 20:00

    Calles Vinbar på ny festival

    Calle Fegth sørger for at festivalgjengerne i trønderhovedstaden får skikkelig god vin.
    13. august 2010
  • 13 August 2010 - 02:00

    Parmesanpanert kylling med nypotetsalat

    Denne deilige retten er pefekt å starte helgen med, og hvorfor ikke kose seg med noe godt i glasset også?
    13. august 2010
  • 12 August 2010 - 17:00

    62 millioner til norske spesialiteter

    Regjeringen bruker 62 millioner kroner til utvikling av norske matspesialiteter i 2011.
    12. august 2010
  • 12 August 2010 - 15:24

    Rett i gryta

    - Jeg spiser krabbe nesten hver eneste dag i sesongen. Mitt ønske er at kokkelandslaget snart setter krabbe på programmet. Det fortjener denne flotte råvaren, sier restauratør, Ove Fjørtoft, Sjøbua i Ålesund.
    12. august 2010
  • 12 August 2010 - 02:00

    Chili con hval

    I dag serverer vi havets vilt på en ny og spennende måte - prøv bare selv.
    12. august 2010
  • 11 August 2010 - 02:00

    Baconfylte tomater

    Denne retten er deilig å servere alene, men den passer også perfekt som tilbehør til grillmaten.
    11. august 2010
  • 09 August 2010 - 02:00

    Spansk burger 

    Lag en skikkelig saftig burger med internasjonalt preg i dag. Her finner du video av hvordan du lager den også.
    09. august 2010
  • 06 August 2010 - 14:45

    Ingen Michelin-stjerner i Bergen

    Og ikke blir det noen på en stund, heller.
    06. august 2010
  • 05 August 2010 - 02:00

    Lasagne

    En riktig favoritt blant store som små kan vi kalle dagens rett, men i dag er den både vegetarisk og sunn.
    05. august 2010
  • 03 August 2010 - 09:02

    Vil ha restaurant i Stortinget

    - På sommeren skjer det uansett ikke noe her.
    03. august 2010
  • 02 August 2010 - 02:00

    Røkt lammelår med appelsin- og fennikelsalat

    Det er ingen grunn til at enkel mat ikke skal smake fantastisk, slik som denne oppskriften.
    02. august 2010
  • 21 Juli 2010 - 02:00

    Lag en deilig og litt hot svinefilet 

    Fyr opp grillen og lag en herlig svinefilet med en hot vri til middag i dag. Se video hvordan du lager grillsausen her.
    21. juli 2010
  • 19 Juli 2010 - 02:00

    Salat fra Amalfikysten

    Denne oppskriften får tankene til å fly til det spennende matlandet Italia, og er signert en av verdens store matpersonligheter.
    19. juli 2010
  • 18 Juli 2010 - 02:00

    Fylte kyllinglår med sitron- og basilikumcouscous

    Overrask med en smakfull kyllingrett til middag denne søndagen.
    18. juli 2010
  • 14 Juli 2010 - 02:00

    Fransk festmeny

    Vive la France, og lenge leve deres kulinariske tradisjoner. Det er Frankrikes nasjonaldag og vi feirer med noen helfranske retter i dag. Bon appétit.
    14. juli 2010
  • 08 Juli 2010 - 02:00

    Ferskfiskball

    Hjemmelaget fiskemat er utrolig deilig og mye enklere enn mange tror. Prøv selv og du vil aldri spise anet enn hjemmelaget siden.
    08. juli 2010
  • 07 Juli 2010 - 02:00

    Sommersalat med appelsin og skinke

    La deg friste av denne deilige sommersalaten til middag i dag - enkel å lage er den også.
    07. juli 2010
  • 02 Juli 2010 - 02:00

    Slik lager du flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    02. juli 2010
  • 29 Juni 2010 - 12:25

    Gordon Ramsay til Norge

    Serverer middag i Stavanger.
    29. juni 2010
  • 29 Juni 2010 - 02:00

    Blåskjell med sprøstekt skinke

    Blåskjell står ofte på menyen om sommeren, og denne varianten er en skikkelig lekkerbisken.
    29. juni 2010