Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 21 Mai 2007 - 02:00

    Spekepizza

    På en spekepizza kan du gjerne benytte parmaskinke i stedet for norsk skinke. Da smaker det ekstra godt, men dessverre ikke like rimelig.
    21. Mai 2007
  • 16 Mai 2007 - 11:30

    Slapp av på 17. mai

    La årets 17. mai-fest bli en uformell sammenkomst med noe smågodt å bite i, akkompagnert av viner tilpasset så vel anledning som matfølge og budsjett.
    16. Mai 2007
  • 16 Mai 2007 - 02:00

    Kjøttboller til tapas

    Det er dagen før dagen og vi gir deg en rekke deilige forslag til fingermat til nasjonaldagen!
    16. Mai 2007
  • 13 Mai 2007 - 02:00

    Honning- og sesamglasert kalkunbryst med appelsinsaus

    Saftig og smakfullt hvitt kjøtt er en vinner på middagsbordet, så også denne søndagen!
    13. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 16:07

    Jordbær til frokost den 17

    På nasjonaldagen får så vel voksne som barn lov til å spise det beste de vet fra tidlig morgen til sen kveld. Hva med å starte dagen på gresk vis med jordbær og yoghurt fulgt av alkoholsvak musserende vin.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 15:57

    Sprudlende 17. mai

    Hva med å by gode venner på en stående appetittvekker på 17. mai? Mesteparten kan du gjøre ferdig på forhånd. Dermed gjenstår det bare å sprette korkene, for når det er nasjonaldag, må det bli bobler i glassene.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 15:31

    Lettvint og godt den 17.

    Hvis du gjør de fleste forberedelsene dagen i forveien, slipper du å stå på kjøkkenet på nasjonaldagen.
    10. Mai 2007
  • 08 Mai 2007 - 15:56

    Norsk skinke i duell

    Vi lar de norske skinkene prøve seg mot sine berømte frender fra kontinentet. Til dette serveres et annet landbruksprodukt vi i hvert fall ikke kan konkurrere med, nemlig vin.
    08. Mai 2007
  • 08 Mai 2007 - 10:25

    Nå kan alle abonnere på Apéritif

    Nytt nummer av Apéritif er nå tilgjengelig for alle. 8 innholdsrike numre og én spesialutgave med alle årets tester levert elektronisk. Last ned gratisutgave for evaluering.
    08. Mai 2007
  • 07 Mai 2007 - 17:21

    Bergens største hemmelighet

    La deg ikke lure av det italienske navnet Ti Piace. Denne spekeskinken som er Bergens - og Norges - best bevarte hemmelighet er laget i sin helhet på Landås. Og er et bevis på at det går an også her til lands.
    07. Mai 2007
  • 06 Mai 2007 - 02:00

    Fylt okserullade

    Slapp av og nyt dagen - denne oppskriften setter et verdig punktum på en herlig uke.
    06. Mai 2007
  • 26 April 2007 - 15:03

    Maltwhisky i maten

    Maltwhisky kan nytes på mange måter. Det beviser kokken Ole Martin Alfsen her - med to spennende matoppskrifter - en suppe og en dessert.
    26. april 2007
  • 24 April 2007 - 11:28

    Livets vann til blåskjellene

    Når blåskjellene får en smak av whisky, dropper vi vin i glasset, til fordel for whisky eller øl.
    24. april 2007
  • 20 April 2007 - 02:00

    H.C. Andersens smørbrød

    Det er ikke uten grunn danskene er berømte for sine smørbrød - bare prøv dette!
    20. april 2007
  • 16 April 2007 - 02:00

    Kyllinglår med urter

    Saftig og velsmakende kylling med spennende krydder står på menyen i dag. En rimelig - men utmerket - Chianti er hva vi kan anbefale deg å ha i glasset.
    16. april 2007
  • 07 April 2007 - 02:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i denne Påskeaftens herlige middag med to fabelaktige viner som drikkefølge.
    07. april 2007
  • 28 Mars 2007 - 11:30

    Apéritifs store påskemeny 2007

    Også i år gir Apéritif deg den komplette guiden for påsken, inkludert Dagens rett for hele perioden. Her finner du både mat og åndelig føde for så vel store som små. God påske til dere alle fra oss i Apéritif!
    28. mars 2007
  • 21 Mars 2007 - 02:00

    Gryte a la Knut

    Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak, det finnes knapt noe bedre nå midt i uken.
    21. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 02:00

    Uer fylt med kremost

    Hvit, fast i fisken og med en fabelaktig smak. Med denne herlige oppskriften kan du selv finne ut hvorfor uer er svært manges favorittfisk.
    20. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 02:00

    Svinesnitzel med Jarlsberg

    Gjør deg klar for en skikkelig smakfull avslutning på uken i det vi serverer en klassisk østerriksk rett.
    16. mars 2007
  • 15 Mars 2007 - 02:00

    Lam i nudler

    Vi har noen av verdens aller beste råvarer her i Norge, og lam er definitivt en av dem - prøv denne herlige retten.
    15. mars 2007
  • 11 Mars 2007 - 02:00

    Oksekasserolle

    Det er herlig å slappe av og la maten passe seg selv - nettopp slik er denne søndagens utsøkte middagsanbefaling.
    11. mars 2007
  • 07 Mars 2007 - 02:00

    Middelshavspizza

    Vakre solfylte Italia er opphavslandet for denne dagens rett - og ingenting smaker som hjemmelaget pizza.
    07. mars 2007
  • 05 Mars 2007 - 02:00

    Baconring

    Lett, smakfullt og raskt å lage - en bedre start på uken enn dette kunne vi knapt ha bedt om!
    05. mars 2007
  • 04 Mars 2007 - 02:00

    Ungarsk kyllingfilet

    Det er den spesielle sausen som gir søndagens middag et østeuropeisk preg - prøv du også!
    04. mars 2007