Vintips - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 20 November 2006 - 11:03

    Del 3: Vann med kullsyre og smak

    Blant de smakstilsatte typene er det enda større variasjon i smaken enn blant variantene uten kullsyre. Og her er det lengre mellom de gode vannene. Faktisk er det bare Bon Aqua Lime, Farris Bris Lemon/Lemongrass og Trio Frisk Sitron som får virkelig godk
    20. november 2006
  • 20 November 2006 - 11:02

    Del 2: Vann med kullsyre naturell

    Det beste boblevannet er eksklusive Voss sparkling, men både Badoit og Farris Bris Naturell er veldig gode om enn forskjellige alternativer.
    20. november 2006
  • 20 November 2006 - 11:01

    Del 1: Stillvann naturell

    Aller best blant stillvannene er italienske Acqua Panna med Imsdal hakk i hel.
    20. november 2006
  • 20 November 2006 - 11:00

    Test av vann

    20. november 2006
  • 17 November 2006 - 13:00

    Dark Tzar

    En mørk og syndig avslutning på uken - kaffe og premium vodka i skjønn harmoni.
    17. november 2006
  • 16 November 2006 - 13:23

    Test av beaujolais nouveau 2006

    16. november 2006
  • 16 November 2006 - 02:01

    Blodig godt

    Når syrah får blodsmak, er den i sitt ess. Spesielt nå når viltet finnes i store mengder i butikkene.
    16. november 2006
  • 15 November 2006 - 02:01

    Reneste bjørnebærsaft

    Syrah har fart som en farsott over hele verden men den smaker nå aller best når den treffes hjemme, i den nordlige delen av Rhône.
    15. november 2006
  • 13 November 2006 - 12:16

    Skarp og god

    En jul blir aldri lik den andre så lenge juleølet og juleakevitten forandrer seg hvert år. Noe av sjarmen er forventningene. Og hvilken av årets juleakevitter som blir favoritt.
    13. november 2006
  • 10 November 2006 - 17:43

    Årets store akevittsmaking med Halvor Heuch

    Møt skaperen av noen av Norges flotteste brenneviner, Halvor Heuch, og smak syv fantastiske akevitter i perfekt harmoni med maten som serveres.
    10. november 2006
  • 10 November 2006 - 13:00

    El Diablo

    En djevelsk god drink smaker vel ekstra godt nå som vinteren setter inn. El Diablo er blitt en spesialitet på Metró Restaurant & Bar som du finner i Söder i Stockholm.
    10. november 2006
  • 09 November 2006 - 18:22

    Del 5: Alkoholfritt juleøl

    09. november 2006
  • 09 November 2006 - 18:21

    Del 4: Importert juleøl fra polet

    09. november 2006
  • 09. november 2006
  • 09 November 2006 - 18:19

    Del 2: Juleøl i boks fra butikken

    09. november 2006
  • 09. november 2006
  • 09 November 2006 - 18:13

    Test av juleølet 2006

    09. november 2006
  • 09 November 2006 - 15:27

    Stor bragd med riesling

    Det er ingen lett oppgave å profilere seg som topprodusent fra et område som er mest kjent for å ha oversvømt markedet med sukkervannet Liebfraumilch.
    09. november 2006
  • 08 November 2006 - 02:01

    Sjeldne rieslingrøverkjøp

    Det ukens to rieslinger - en purung og en 12 år gammel - har til felles er at de byr på fantastisk valuta for pengene.
    08. november 2006
  • 07 November 2006 - 13:30

    Mannen med bibelen

    Whiskyguru Jim Murray prøvesmaker hvert år mer enn 3000 forskjellige whiskyer for så å utgi smaksnotatene i bokform, The Whisky Bible. Møt mannen med bibelen, og du får garantert se lyset.
    07. november 2006
  • 03 November 2006 - 14:45

    Del 3: Nyhetene på polet november 2006 - øvrig rødvin

    Masse nye rødviner med klasse, spesielt de fra Piemonte, samt en håndfull rieslinger, er det polet serverer i november. Her følger de 22 øvrige rødvinene.
    03. november 2006
  • 03 November 2006 - 14:41

    Del 2: Nyhetene på polet november 2006 - musserende og hvitvin

    Masse nye rødviner med - men også noen uten - klasse, og en håndfull rieslinger, er det polet serverer i november. Her følger de 19 musserende og hvite nyhetene.
    03. november 2006
  • 03 November 2006 - 14:30

    Del 1: Nyhetene på polet november 2006 - fokusområde Piemonte

    Masse nye rødviner med klasse, spesielt de fra Piemonte, samt en håndfull rieslinger, er det polet serverer i november. Her følger de 33 fokusvinene fra italienske Piemonte.
    03. november 2006
  • 03 November 2006 - 13:05

    Nyhetene på polet november 2006

    03. november 2006
  • 03 November 2006 - 12:55

    Ikke rart denne drinken har fått navnet Smoky Martini

    Martinis har lenge vært på moten, men denne varianten kombinerer en krystallklar vodka med whiskyens røykfylte eleganse.
    03. november 2006