Arkiv

Fant 8 artikler om emnet Trondheim [fjern] med artikkeltype Kurs [fjern]

Tittel Dato

KURS: Winemakers Dinner i Trondheim fredag 18. September Winemakers Dinner: Vær med på en unik feiring i Trondheim

Fredag 18. september får Trondheim virkelig smake på Argentina, på selveste Malbec World Day. Det blir en svært lekker middag med de beste norske råvarer, kombinert med landets mest spennende viner - deriblant noen du garantert aldri har smakt.

KURS: Winemakers dinner i Trondheim 10. mars Winemakers dinner i Trondheim: Smak 7 tyske viner i kombinasjon med sesongens beste råvarer

Lite er så rent, friskt og deilig som tysk riesling og mange av de beste kommer fra Rheingau. Denne kvelden får du smake 7 Tyske viner i kombinasjon med det moderne nordiske kjøkken slik det praktiseres på 73 Bar og Restaurant i hjertet av Trondheim.

KURS: Matkurs i Trondheim Matkurs i Trondheim: Her får du finpusset grillferdighetene dine - og lære deg mye nytt

E.C Dahls Pub og Kjøkkens egne grillmester Andreas Strømsland lærer deg det du trenger å vite. På slutten av kurset får du nyte en deilig treretters middag som du selv har vært med å tilberede.

KURS: Akevitt og julemat i Trondheim 3. desember Smak akevitt til lekker julemat

Smak 5 akevitter til 5 deilige retter fra de dyktige kokkene på Royal Garden Hotel i hjertet av Trondheim.

KURS: Winemakers Dinner i Trondheim torsdag 15. august Winemakers Dinner i Trondheim: Toppviner fra Mosel til deilige nordiske smaker

En av Mosels aller beste produsenter tar med seg noen av sine mest spennende viner til en svært så smakfull aften på Restaurant 73 i Trondheim. Denne kvelden spares det ikke på noe.

KURS: Matkurs i Trondheim Matkurs i Trondheim: Lær å komponere de deiligste asiatiske retter med sjømat i fokus

Smaker fra det sør-øst asiatiske kjøkkenet gjør seg utrolig godt i møte med norsk fisk og sjømat.  Kjøkkensjef Andreas Strømsland lærer deg hvordan du forener disse i skjønn harmoni.

KURS: Matkurs i Trondheim  Lær kunsten å lage de deiligste sauser og ikke minst hjemmelaget kraft som er det aller viktigste

En god saus forutsetter nesten alltid en god kraft. På dette kurset lærer du begge deler, også klassiske sauser med egg eller smør som base. Etter dette kurset blir du familiens helt.

KURS: Matkurs 19. oktober i Trondheim Matkurs i Trondheim: Lær å lage viltretter på E.C. Dahls Pub og Kjøkken

I løpet av en ettermiddag og kveld lærer du både å lage de lekreste viltretter og ikke minst får du muligheten til å nyte dem etterpå. Dessuten kan du invitere med deg gjester. Dette unike matkurset må du få med deg.

Fant 8 artikler. Viser 1–9.

Til toppen