Legg laksefiletene i stekepanna sammen med grønnsaker og krydder og du har en rett som alle vil like.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Legg laksefiletene i stekepanna sammen med grønnsaker og krydder og du har en rett som alle vil like.
Denne deilig og fargerik suppen med grønnsaker og løk vil garantert bli tatt i mot som middag på en kald dag.
Denne måten å lage skinkebiff lykkes du garantert med. Og du vil helt sikkert lage rettene flere ganger.
Du kan lage risotto i uendelig mange varianter. Her en forseggjort sådan med deilig tilbehør som spekeskinke, røkelaks og asparges.
Grytestek er noe av det enkleste du kan lage, og lammestek egner seg utmerket. Steken passer seg selv i gryta og kraften blir en førsteklasses saus.
Morsomme små pizza-spøkelser fylt med saftig kylling. De passer perfekt til å servere til Halloween-festen, barnebursdag og selvfølgelig 17. mai.
Du må lage denne deilige retten mesterkokken Odd Ivar Solvold har komponert for deg.
Nå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.
Lag deg en deilig pizzabit på på noen få minutter hvis du har en brødskive.
Gi grillpølsene et skikkelig kick med bacon og litt sterkere fyll. Lompene bytter du ut med myk tortillalefse.
Lammecassoulet er en mektig kjøttgryte fra Sør-Frankrike som i denne oppskriften inneholder lammekjøtt, lammepølser og svinekjøtt. I mangel på cassole, en dyp, rund gryte i leirgods med skrå vegger, lager vi retten i jerngryte eller i en vanlig gryte.
Er det ikke utrolig hvor mange deilige retter du kan lage med utgangspunkt i kyllingbryst? Prøv bare denne fristende oppskriften.
Dette er en god og lettlaget dansk hverdagsrett. Så gjør som danskene og server den med godt humør og et smil om munnen.
Lag en spennende spagettirett med medisterpølse, tomat og med kremet saus i. Du vil ikke angre på at du følger denne oppskriften. Du får nemlig applaus rundt middagsbordet.
Av medisterdeig lager du medisterkaker. Server dem på en ny måte med karse, rugbrød, bacon og blant annet fiken. Her oppskriften.
Medisterpølser eller -deig fra butikken blir til skikkelig god snacks med denne oppskriften.
Flatbiff av rein er mør og smakfull. Kjøttet er nesten krydret fra naturen sin side. Server den med poteter, brokkoli og en deilig tyttebærsaus.
Denne reinsdyrpannen har både mye smak og er rask å lage. Tabasco setter en ekstra spiss på.
At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.
Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.