Kombinasjonen av gulrot og koriander blir til en deilig suppe.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Kombinasjonen av gulrot og koriander blir til en deilig suppe.
En saftig, god og holdbar gulrotkake. Bruk av fullkorn og litt mindre mengder sukker og ostekrem gjør denne gulrotkaken til et litt sunnere alternativ enn den klassiske.
Denne saftige kaken er ikke bare supergod, men også veldig holdbar.
Svinefilet kan også serveres på denne måten med umiskjennelig asiatisk smak.
Meksikanskinspirert mat er mer populært enn noen gang. Denne oppskriften er super når du har dårlig tid, men vil lage mest mulig fra bunnen.
Inspirasjonen til denne salaten fikk Terje Ommundsen på en restaurant i Koh Samui, en paradisisk øy i Thailandsbukta.
Enklere og mer smakfullt måltid kan du knapt lage på 15 minutter. Laks egner seg ypperlig til grillspyd med andre godsaker i tillegg.
Det finnes knapt noe mer leskende i sommervarmen enn vannmelon. Som derfor fint kan serveres med salte ingredienser.
Det er nesten utrolig at noe så enkelt kan smake så godt. Deilig fylt potet med skagensalat, pesto og lodderogn.
Når den kalde Skagenrøren møter glovarm bakt potet, blir det fest. Du bruke andre og rimeligere ingredienser i røren. Og kanskje toppe med et stykk grillet fisk i stedet.
Den spanske nasjonalretten Gazpacho med opphav i Andalucia skal serveres kald. Her passer det ekstra godt med vannmelon i.
Her får du oppskriften på en fruktsalat inspirert av det indiske kjøkken og med tilhørende smaker.
Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er en oppskrift du bare må prøve. Dette spydet kan du servere som en forfriskning eller som forrett eller dessert.
Har du noen gang forsøkt å grille vannmelon? Hvis du i tillegg strør på smuler av fetaost og sesamfrø og til slutt dusjer på balsamicokrem blir det suksess.
Slush smaker fantastisk når det er varmt. Denne ellers også. Og den er veldig enkel å lage, med et litt eksotisk preg.
Med rispapir kan du lage utrolig mange varianter med ferske vårruller. I denne oppskriften bruker du masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.
I denne oppskriften får biffen følge av en mettende salat og en artig vri på tomatsalsaen. Mer trengs ikke for at utendørsmåltidet skal bli vellykket.
En deilig suppe der hønsekraft er utgangspunktet før den får besøk av poteter og agurk.
En alternativ måte å bruke roastbiff på og en deilig salat som alle vil like. Perfekt restemat.
Carpaccio av kveite kan bokstavelig talt kalles rå nytelse. Du serverer retten med en saus av honning og soya.