Laks som så vidt er stekt - ofte kalt tataki - inspirert av Japan - får her enkelt men godt tilbehør av grillet squash.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Laks som så vidt er stekt - ofte kalt tataki - inspirert av Japan - får her enkelt men godt tilbehør av grillet squash.
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Torsk får ekstra god smak når den tilberedes på denne måten med basilikum, god olje og eddik.
Dette er oppskrift på chili con carne som barna garantert vil sette pris og be deg lage minst en gang til.
Denne oppskriften er inspirert av Yotam Ottolenghis kokebok "Enkelt"
Har du bakt brød i en krukke før? Det må du prøve med denne oppskriften som gir deg rosmarinbrød.
Bak lekre små rundstykker av byggmel, hvetemel, valmuefrø og sesamfrø. Følger du oppskriften får du en bakst som ligner på en blomst. Server de gjerne til lunsj.
Gjør en salto. Rettere sagt en smoothie som både er deilig og sunn. Du skal nemlig bruke både blåbær, bringebær, avocado, litchi og bringebæryoghurt.
Brus er er noe alle barn setter pris på. Denne brusen smaker slik de vil at den skal smake, i tillegg er den sunn. Følg den veldig enkle oppskriften.
Denne retten er komponert av den berømte kokken Sven Erik Renaa.
Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.
Å kunne lage en perfekt klassisk fransk omelett er det som skiller klinten fra hveten. Med så få ingredienser, kun egg og smør, er det ingenting å gjemme seg bak. Her er det teknikk og tålmodighet som gjelder.
Dette er en sandwich du kommer til å elske med alt det du skal legge mellom brødskivene.
Krabbekjøttet er herlig. Når du baker det i ovnen blir det ekstra godt. Følg den enkle oppskriften
I denne paien har vi brukt reven gulrot, sellerirot og kålrot. Har du andre rotgrønnsaker, så bruk dem. Server gjerne en grønn sprek salat til.