Toscana er ikke pizza-land, men de kan varte opp med pizza med mye smak - som her med både trøffel og sopp.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Toscana er ikke pizza-land, men de kan varte opp med pizza med mye smak - som her med både trøffel og sopp.
Det er det bakte eplet med blåmuggost som gjør sommerkotelettene til noe mer når det blir grillet
Sprø og litt seige småkaker med sjokolade, tørket frukt og nøtter, er perfekt å servere ved siden av en kopp te eller kaffe.
En spansk kylling-klassiker som er lett å lykkes med og som kan bli en ny favoritt.
For deg som vil variere biffen litt, fyll den med pesto og parmesan før steking. Mye god smak og med en fornemmelse av Italia - pronto.
Dette er en blåskjellpanne for deg som elsker øl. Det skal nemlig en hel flaske til når du damper skjellene. Gled deg.
Slik har du sikkert ikke servert tacos før. Saftige stykker av kritthvit torsk med hot følge er denne oppskriftnes tacovri. Den overbeviser også den som er lei taco
Med roastbiff i salaten blir den spiselig for alle. Den friske smaken av appelsiner gjør den perfekt som førjulskos. Prøv Roastbiff- og sitrussalat.
Sushi er én ting, og svært godt, men når det kommer til kombinasjonen av østers og rå fisk - da skapes magi.
Bak ishavsrøya på fransk vis med dijonhollandaise, balsamicosirup og sesamsukkererter.
Fruktsalat finnes i hundrevis av varianter.I denne oppskriften har vi brukt stjerneanis, kanelstenger og klementiner. Bare følg den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil juble.
Pisket sjokoladepannacotta, bringebærpannacotta, lekker brownie og god karamellsaus, en perfekt nyttårsdessert som sikrer en god avslutning!
Selvfølgelig skal du helsteke kalkunene. Her er det tilbehøret som gjør det den store forskjellen. Du skal nemlig lage både syltet løk og potetgrateng.
Lurer du på hva du skal fylle kalkunene med? Denne oppskriften gir deg svaret. Og du vil garantert blir fornøyd hvis du følger vår oppskrift.
Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
La seien få følge med pasta, tomat og basilikum. Du lager det hele på 20 minutter.
Vossakorv kan brukes til mye godt. Her er et forslag: Vossakorv med marinert artiskokk. Oppskriften finner du her.
Slik bruker du opp restene av juleskinken og gir den en helt ny smak, nemlig av tandoori.
Enten du har bakt for mye selv eller har kjøpt ferdigbakst, er denne oppskriften en fin måte å variere inntaket av pepperkaker. Den er langt mer lettlaget enn den kan se ut til.