Her er oppskriften på herlige sushiruller som du enkelt lager selv. Med mango, augurk, wasabi og syltet ingefær i rullene blir alle garantert fornøyd rundt bordet.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Her er oppskriften på herlige sushiruller som du enkelt lager selv. Med mango, augurk, wasabi og syltet ingefær i rullene blir alle garantert fornøyd rundt bordet.
Denne nå klassiske retten med bakt kveite er langt enklere enn den ser ut til. Den er dessuten signert en av landets dyktigste sjømatkokker: Kari Innerå.
Japansk teriyaki-marinade er en perfekt match med norsk makrell.
Lag en salat med tortellini og ferske reker. Den blir både sommerlig og mettende. Middagen er klar på et drøyt kvarter. Her oppskriften.
Denne retten med breiflabb i kokossuppe med asiatiske smaker kan også serveres ved at suppen er kald.
Lag enkelt dine egne gode bærpaier på grillen i sommer. Legg litt bær i folie, bland en rask smuldrepai som du smuldrer over, grill og server med kaldrørt vaniljekrem.
Raita er genialt å servere sammen med krydret mat, for yoghurt og mynte kjøler ned. Og så smaker det utrolig godt sammen med kylling i pita.
Denne sausen egner seg veldig godt til biffsandwich, og ypperlig på et bord med fondue eller grillmat.
Bruschetta kan lages på grillen. En frisk og enkel italiensk sommerrett som tar lite tid.
Chillimarinert steinbit, sitron og småpotet på grillen som får følge av en deilig kompott. Kan du motstå denne retten?
Denne oppskriften gir deg en helt ny opplevelse av disse brødene, og tar deg med på en smaksmessig reise til et sted du kanskje ikke har vært.
Både makrell og småørret hører helt klart sommeren til. Her har vi paret den med rabarbra. Gjett om det smaker deilig?
Makrell i sennepssaus er et veldig godt alternativ til deg som ikke liker makrell i tomat.
Fyll kyllingfileten med soltørket tomat, basilikum og Jarlsberg-osten som også får jobben med å gratinere alt dette gode.
Tradisjonelle kokostopper blir vanvittig gode sammen med lettristede pistasjenøtter. Lys sirup gir mer smak til toppene.
Kikerter er fine å tilsette i gryter, supper og salater. De er rike på proteiner og mineraler, er mettende og drøyer andre råvarer. Prøv denne spanskinspirerte gryten.
Til disse spydene velger du svinekjøtt av god kvalitet, indrefilet eller ytrefilet. Det går også bra med mørbrad. Det er viktig at kjøttet skal være lettstekt for maksimal saftighet.
Kyllinglår blir veldig saftige når de fylles som i denne oppskriften - tilberedning enten på grill eller i stekeovnen.
Kan kyllingfilet kombineres med reker og asparges. Så absolutt.
Sommerruller betyr masse deilige grønnsaker med utgangspunkt i nykål eller sommerkål, og en wokpanne eller en glovarm stekepanne.
Dette er en enkel og veldig god salat med snittet nykål, vårløk og erter. Siden den også inneholder byggris, blir den ekstra mettende.