Oppskrifter

oppskrifter.webp
  • 1 time 10 minutter

    En nydelig gryterett med eksotiske krydder. Smaker godt en kald vinterdag.

  • 1 time 10 minutter

    Elgbiff er ren nytelse. Har du ikke elg i fryseren kan du høre i butikken eller bruke storfe. Kryddersmøret gjør susen

  • 1 time 10 minutter

    Når svinekoteletter får godgjøre seg på grillen med deilig tilbehør blir de skikkelig gode. Det er viktig at du gjør det riktig. Vi forteller deg hvordan.

  • 1 time 10 minutter

    Mørk sjokolade og solbær er en «match i himmelen». Med et glass portvin til skjønner alle at det er høst. Her er oppskriften.

  • 1 time 10 minutter

    Når noe kommer fra Provence, heter det provencale. Det er inspirasjonen til denne superenkle og smaksrike grillretten.

  • 1 time 10 minutter

    En saftig, god og holdbar gulrotkake. Bruk av fullkorn og litt mindre mengder sukker og ostekrem gjør denne gulrotkaken til et litt sunnere alternativ enn den klassiske.

  • 1 time 10 minutter

    Det bor en baker i oss alle. og her får du oppskriftene på bollekake. Det er enklere enn du tror.

  • 1 time 10 minutter

    Hveteboller med solbær og rømme. Oppskriften er hentet fra boken Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra bakeriet i Lom.

  • 1 time 10 minutter

    Bananbrød smaker kjempegodt og er enkelt å lage. Det er dessuten en fin måte å bruke litt overmodne bananer på.

  • 1 time 10 minutter

    Med så gode råvarer som torsketunger, behøver du ikke gjøre så mye. Frityrsteking er en fin måte å gi de litt bløte tungene ekstra fasthet. Og så topper du med dip.

  • 1 time 10 minutter

    Bunnen er laget av kakerester. Bedre unnskyldning kan du ikke få for å lage og nyte denne festen av en ostekake.

  • 1 time 10 minutter

    Når du får gjester er det hyggelig å servere noe litt ekstra spesielt og godt. Hva med å overaske besøket med en saftig og god kalkunrull?

  • 1 time 10 minutter

    Vada Pav kalles også Bombay burger og er smaksrik indisk gatemat. Her serveres frityrstekte potetkaker i mykt brød sammen med tre forskjellige og smaksintense chutneys.

  • 1 time 10 minutter

    Denne retten med posjert kyllinglår tar litt tid å lage, men det får du igjen nå du serverer.

  • 1 time 10 minutter

    Bacalao på italiensk betyr masse gode smaker. Denne oppskriften er en tradisjon fra Liguria.

  • 1 time 10 minutter

    En spennede eplekake du bør prøve.

  • 1 time 10 minutter

    Når det står eplekake på menyen,er det lurt å velge en fast og litt syrlig eplesort, for vi vil jo gjerne ha et friskt resultat. Også i denne epleostekake.

  • 1 time 10 minutter

    Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt andelenes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?

  • 1 time 10 minutter

    Denne enkel saftig og god krydderkaken med fyldig ostekrem er rask å lage med en steketid på 70 minutter.

  • 1 time 10 minutter

    Denne plommekaken må du bake. Den er enkel å få til. Kaken smaker nydelig med litt vaniljekesam eller is til.

  • 1 time 10 minutter

    Ceviche er en søramerikansk fiskerett som lett lar seg gjenskape på våre breddegrader. Og det av selv den mest uerfarne kokk.

Forsiden akkurat nå
Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Norgesrekord i kokebokssalg

Eyvind Hellstrøms Grunnboka har snart solgt 200.000 eksemplarer på knappe tre måneder.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken