Har du rester av skalldyr, blir det et nytt måltid med denne oppskriften.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Har du rester av skalldyr, blir det et nytt måltid med denne oppskriften.
Denne soppsausne smaer veldig godt til alt fra fisk til kylling, lam og storfe.
Deilig lakrisis som er superenkel og lage. Spises alene eller sammen med en bringebærdessert.
En slik eggepanne blir alltid godt mottatt. Du kan servere den som tapas eller til koldtbordet. Dryss gjerne litt parmesan på toppen.
Dette må du prøve på koldtbordet. Spekeskinka er faktisk norsk. Santa Kristina spekeskinke med aspargessalat, syltede beter og bringebær.
Hva smaker bedre enn en hjemmelaget iskake? Denne er glutenfri med bringebærsmak fordelt på en god nøttebunn med valnøtter og mørk sjokolade.
Det går knapt an å lage en deilig salat så raskt, men du kan, hvis du følger denne enkle oppskriften
Rødbeten er ordentlig høstfølelse, og den søtlige jordlige smaken er perfekt kontrast til blåmuggosten.
Semifreddo betyr halvfryst og er en enkel måte å lage iskrem på. En deilig espresso hører med.
De tradisjonsrike rosa Reims-kjeksene er perfekt å servere til champagne eller å brukes i kake/dessertoppskrifter.
Muffins blir uimotståelige med rabarbra og et crumble-lokk.
Denne oppskriften kombinerer rullekake med ekstra god smørkrem og sesongens bær.
Denne retten smaker fantastisk godt.Når den kjære fisken får følge av så mye godt garanterer vi at du vil lage den flere ganger.
Denne retten kan du selvfølge lage hele året så sant det er tilgang på ørret. Den smaker herlig.
Nygrillet makrell hører sommeren til, og her er den smaksatt med salt, pepper og sitron. Grillede grønnsaker med rosmarin gir oppskriften et søtt, eksotisk preg.
En litt pikant vri på laksemousse som er enkel å lage og hvor du godt kan bruke rester av røkelaks.
Smått er godt heter det. Det er disse minipaiene et godt eksempel på. Fisken toppes med en pesto som du lager selv.
Følger du denne oppskriften kan vi love degn en spennende vri på en populær rett som du bruke som forrett eller til en liten lunsj.
Når du skal dampe blåskjell må du prøve å bruke lyst øl i gryta. Det gir blåskjellene et ekstra like kick som du absolutt vil like.