Oppskrifter

oppskrifter.webp
  • 1 time 10 minutter

    Byggryn er perfekt i en mettende rett uten kjøtt - du kan velge den helvegetarisk ved å bytte ut kyllingkraft med grønnsaksbuljong.

  • 1 time 10 minutter

    Du kan lage et deilig brød med epler i. Men ikke bare det, du skal ha i både nøtter, sitronsaft og sitron skall og mer til.

  • 1 time 10 minutter

    I denne kaken kan du samle to meget gode ingredienser. Både eple og ost. Dermed har du noe du kan servere til alle.

  • 1 time 10 minutter

    Du skal serve dampet kveite med en god rødbetesaus, vaniljeglaserte grønnsaker og hasselbackpoteter. Du blir en helt rundt middagsbordet.

  • 1 time 10 minutter

    Mørk sjokolade og solbær er en «match i himmelen». Med et glass portvin til skjønner alle at det er høst. Her er oppskriften.

  • 1 time 10 minutter

    Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.

  • 1 time 10 minutter

    Bak en lun pai med plommer. Hjemmelaget bakst smaker alltid best. Her er oppskriften.

  • 1 time 10 minutter

    Denne retten med pepperbiff der svinefilet spiller hovedrollen må du prøve. Og ikke bare det. Sopp og brokkoli i tillegg gjør måltidet fullkommet.

  • 1 time 10 minutter

    Du skal fylle kyllingfilet med friske urter og brie og før du pakker den inn spekeskinke og legger dem på grillen.

  • 1 time 10 minutter

    Enkel kyllingcurry med Ginger Joe, kan lett gjøres vegetarisk med blomkål i stedet for kylling.

  • 1 time 10 minutter

    Hver munnfull gir deg alle de gode smakene du liker. Lag stor porsjon, for den kan fint varmes opp dagen etter.

  • 1 time 10 minutter

    Kake til frokost eller til ettermiddagskaffen. Ja det får du forslag til her. Squashbrød passer utmerket uansett når på døgnet du har lyst på noe godt.

  • 1 time 10 minutter

    Har du laget en eplekake opp ned? Kanskje ikke, men denne må du prøve. Følg oppskriften og den kommer rett opp.

  • 1 time 10 minutter

    Piroger er godt. Sprø på utsiden og luftige og saftige inni. De er derfor perfekt mat til lunsj eller når det haster med å få noe i magen.

  • 1 time 10 minutter

    Legg et kyllinglår i en gryte og lag en saus som du kanskje må på polet får å få til. Kanskje har du noen skvetter allerede.

  • 1 time 10 minutter

    Denne lasagnen er ikke som andre lasagner. Og det på flere måter. Oppskriften er både rask og enkel. Helt uten kjøtt og med aubergine og spinat.

  • 1 time 10 minutter

    Et deilig sconesbrød du kan servere til de fleste retter og som har nøttesmaken med seg. Følg den enkle oppskriften.

  • 1 time 10 minutter

    Bakt ostekake med karamellsaus er det umulig å mislike.

  • 1 time 10 minutter

    Klippfisk, reker og kamskjell med følge har så mye smak at de ikke trenger noe krydder. Men ved å legge dem i marinade en time før grillingen starter, får de det lille ekstra.

  • 1 time

    Mange har uer som sin favorittfisk. Med denne deilige rettet forstår du hvorfor.

Forsiden akkurat nå
Gi gin tonicen et ekstra løft med rabarbra fra hagen
Ukens drink
Gin tonic med rabarbra

Gi gin tonicen et ekstra løft med rabarbra fra hagen

En gin tonic skal være frisk og aromatisk, med rabarbrasirup og rabarbrastrimler får den enda mer av det gode.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bedre blir ikke matchen enn med denne Jura-chardonnayen
+
Mat og vin i kombinasjon

Bedre blir ikke matchen enn med denne Jura-chardonnayen

Kylling og risotto er en rett uten utløpsdato, og sammen med en nykommer av en vin, blir det ukas mat og vin-kombo.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Autentiske smaker: Mat og vin fra Italias skjulte perle
Matkurs og vinkurs
Winedinner 11. juni i Oslo

Autentiske smaker: Mat og vin fra Italias skjulte perle

Smak 5 viner fra Friuli-Venezia Giuli – et vinområde som fortjener langt mer oppmerksomhet. Du får et bredt spekter av druetyper til 4 smakfulle retter fra en av Oslos mest autentiske italienske restauranter, Vineria Ventidue.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vi har testet årets rosévin - inkludert de beste under 200 kroner
+
Tester
De beste rosévinene i 2025

Vi har testet årets rosévin - inkludert de beste under 200 kroner

Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.

Les hele saken