Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Disse sildekakene kan du også servere som burger. Vi foreslår at du tilsetter persille, men du velger selvfølgelig hva du liker best.
Tandoori er navnet på en type ovn og tilberedningsmetode, som de færreste har tilgang til. Men med krydderblandingen tandoori masala får du i alle fall smaken, og retten kan altså lages i en helt vanlig ovn.
Lammekjøtt, grønnsaker og krydder pakket inn i bakepapir og stekt i ovnen. Dette er tradisjonell tilberedningsmetode langs Middelhavet.
Lag deilige små pizzabiter med pitabrød og topp med en deilig saus og mye annet godt.
Her får scamapiene følge av en heftig saus, piri-piri. Det er slik de liker scampi tilberedt i Portugal.
Mostaccioli er navnet på en type penne-pasta fra Campania som er kuttet slik at de ser ut som en pennesplitt, og er uten riller.
Denne varianten av pesto laget av basilikum må du prøve. Du bruker den på akkurat samme måte som du vanligvis bruker pesto.
Reker og skinke passer utrolig bra sammen. En deilig rett som du lager på under 20 minutter.
Det å lage hjemmelagde pommes frites slik at de blir perfekte er ingen stor kunst. Her viser vi deg hvordan
I en pilaff brukes langkornet ris, og ikke rundkornet ris som til risotto. Dermed blir den ikke like "grøtaktig", men for all del, bruk den risen du har for hånden. For det er blåskjellskraften som gjør den viktigste jobben her.
Denne skånske kaketradisjonen fortjener oppmerksomhet også på denne siden av grensen.
Denne kaken smelter i munnen og bare ber om å bli spist opp.
Denne retten med prioger vil du helt sikkert bake flere ganger. Her skal du fylle de med spinat og fetaost.
Teriyaki er ikke navnet på en saus, men på en tilberedningsmetode som innebærer å marinere hovedråvaren i denne sausen.