Julegrøt trenger ikke å bety smør og kanel - bare se her.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Julegrøt trenger ikke å bety smør og kanel - bare se her.
Gjør risgrøten festklar med denne iøyenfallende og smaksrike toppingen.
Pærer og valnøtter er en klassisk smakskombinasjon som synger i skjønn harmoni. Tronende på toppen av rik risgrøt gjør de seg ekstra godt - se bare her.
Salsa er tilbehøret til taco og andre meksikanske retter. Her er den med avokado
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Gulrotkake er både saftig, god og ikke minst holdbar. Denne er ypperlig å ta med til skoleavslutninger, dugnader og festlige lag.
Lyst på en forsmak på jul? Da kan du tjuvstarte med denne kanelduftende kaken. Her har du oppskriften.
Rødvinen gjør denne kaken ekstra saftig og ikke minst gir den en mørk rød farge. Siden kaken steker i en time, er det ingen sjanse for at det er alkohol igjen.
Har du blåbær i fryseren, er blåbærsorbeten så godt som ferdig. Og denne drømmen av en kake, lager du også veldig raskt. Du må forsøker sjokoladedrøm med blåbærsorbet.
Muffins blir ekstra saftige med sitron, og ekstra gode med valmuefrø og mandler. De kandiserte sitronene setter en ekstra spiss på det hele.