Legg et kyllinglår i en gryte og lag en saus som du kanskje må på polet får å få til. Kanskje har du noen skvetter allerede.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Legg et kyllinglår i en gryte og lag en saus som du kanskje må på polet får å få til. Kanskje har du noen skvetter allerede.
Denne lasagnen er ikke som andre lasagner. Og det på flere måter. Oppskriften er både rask og enkel. Helt uten kjøtt og med aubergine og spinat.
Salsa er tilbehøret til taco og andre meksikanske retter. Her er den med avokado
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Gulrotkake er både saftig, god og ikke minst holdbar. Denne er ypperlig å ta med til skoleavslutninger, dugnader og festlige lag.
Lyst på en forsmak på jul? Da kan du tjuvstarte med denne kanelduftende kaken. Her har du oppskriften.
Rødvinen gjør denne kaken ekstra saftig og ikke minst gir den en mørk rød farge. Siden kaken steker i en time, er det ingen sjanse for at det er alkohol igjen.
Har du blåbær i fryseren, er blåbærsorbeten så godt som ferdig. Og denne drømmen av en kake, lager du også veldig raskt. Du må forsøker sjokoladedrøm med blåbærsorbet.
Kylling laget som kalkun er et saftigere alternativ. Og lettere å håndtere siden fuglen er mindre.