Glem (nesten) alt du har lært om juleribba - Saltbaking er hemmeligheten til knasende sprø svor og saftig ribbe.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Glem (nesten) alt du har lært om juleribba - Saltbaking er hemmeligheten til knasende sprø svor og saftig ribbe.
Skal du bake denne kaken kan du glede deg over den lenge. Den tar litt tid å lage, men det kommer du ikke til å angre på.
Peposo er en veldig gammel toscansk tradisjonsrett som bruker samme vin i maten som i glasset.
Bayerischer Krautbraten er navnet på denne retten fra Sør-Tyskland.
Lammesteken må få godgjøre seg lenge i ovnen. Der får den smak av rosmarin og hvitløk. Så gir den et annet sausefølge enn vanlig.
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Du kan faktisk bruke Ha-På i denne oppskriften (men ikke Banos - der er bananer rett fra skallet bedre). Da sparer du mye tid og arbeid. Men det er jo veldig gøy å lage sin egen karamellsaus.
Pig wings er laget av en liten del av svineknoken. De har ett ben som går tvers igjennom et saftig og godt stykke kjøtt. De er perfekte til braisering og størrelsen deres gjør at ett stykke er nok til en person. Spør slakteren.
Et skikkelig godt og høstpreget kjøttmåltid er ovnsbakt høyrygg. Den tar tid å lage, men vi garanterer at du får valuta for jobben. Her er oppskriften.
Hvit sjokolademousse med solbærsaus er lett å lage og ingen kan si nei takk.
Italienernes svar på fløtepudding finner du her i en litt lettere variant, men med all smak i behold. Med en saus av norske blåbær, bringebær, bjørnebær og rips blir dette en himmelsk dessert.
Iskrem og pai i én og samme kake med kaffesmak passer veldig godt til syrlige sommerbær.
Ønsker du en vri på jordbærserveringen, må du prøve denne suppen. Den skal inneholde både rødvin, Farris, mynteblader, kremfløte og rømme. Spennende eller?
Hønsekraft lager du selvfølgelig selv. Bare følg oppskriften så har du kraft i massevis.