Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Lammecassoulet er en mektig kjøttgryte fra Sør-Frankrike som i denne oppskriften inneholder lammekjøtt, lammepølser og svinekjøtt. I mangel på cassole, en dyp, rund gryte i leirgods med skrå vegger, lager vi retten i jerngryte eller i en vanlig gryte.
Karlsbaderboller lages med en litt fastere deig enn vanlige boller. Her er de fylt med rabarbra.
En fransk klassiker som setter høns i forsetet. Alltid velkomment.
Du må lage denne hønsesuppen selv om det tar litt tid før du kan servere. Men du kan gjøre mange andre ting mens det hele lager seg selv på ovnen.
Denne retten kommer fra Portugal. Portugiserne elsker smakfull mat, med masse varierte krydder i. Her er en med lam.
Dette er en tradisjonell samisk rett. Den tar litt tid å lage. Lag derfor ekstra mye så har du deilig middag flere dager.
Denne retten kommer du aldri til å glemme. Vi er overbevist om at du du kommer til å lage minst en gang ti.
Dette har du kanskje ikke prøvd før: spekeskinke i iskremen? Vi lover at det smaker både spennende og deilig.
Å fryse inn iskremen i porsjonsformer, for så å stikke en pinne oppi, kan synes som en gimmick. Hvilket det også er. Smaken er jo den samme, men voksne blir som barn igjen om de får iskremen servert på denne måten.
Hvem liker ikke sjokoladeiskrem? Ekstra god blir den hvis du lager den selv. Her er oppskriften.
Lag en deilig dessert som alle rundt bordet vil glede seg over. Det er smaken av deilige mango som gjør puddingen så herlig.
Elsker du ikke kokos allerede vil du gjøre det etter å ha smakt denne kokospaien.