Vil du lykkes med juleribba skal du følge denne enkle oppskriften. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Vil du lykkes med juleribba skal du følge denne enkle oppskriften. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Her får du den beste oppskriften på klassisk ribbe med perfekt sprø svor og hvordan den skal bli perfekt.
For mange er det helligbrøde å gjøre noe nytt med pinnekjøttet, men vi gir deg her en spennende oppskrift med eksotisk smak. Prøv Honningglasert pinnekjøtt på thaivis.
Slik skal du steke skiver av kalkun med deilige urter som gir kjøttet mye mak. Du kan ikke mislykkes hvis du følger vår oppskrift.
Bresert beskriver en teknikk der du først bruner råvarene for så å tilsette væske slik at de blir varmebehandlet i gryte under lokk i ovn. Prøv det med kalvebryst og løksaus.
Lammestek er smakfullt, saftig og mørt. Følg denne oppskriften og du vil opplagt bli søndagens suverene vinnere uavhengig av sportsgren.
Vil du ha litt viltpreg på fårikålen, skal du forsøke denne oppskriften.
Her er en god innføring i hvordan du skal koke kraft. Enklere enn du tror
Svinenakke er i løpet av kort tid blitt en av de mest populære stykningsdelene av svinet. I denne oppskriften urtebaker vi den og har rotgrønnsaker til.
Denne oppskriften på lammestek med ovnsstekte grønnsaker og sjysaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter. Her er den tradisjonelle oppskriften.
Denne oppskriften med nypoteter, solbærblader og gjæret selleri er komponert av en av Norges mest kjente kokker, nemlig Even Ramsvik. Retten tar litt tid å lage, men du verden for et resultat.
Karlsbaderboller lages med en litt fastere deig enn vanlige boller. Her er de fylt med rabarbra.
Lag en veldig god ostekake med fromasj av Cottage Cheese og kirsebæryoghurt. Den sprø kjeksbunnen med kokos gir ostekaken en spennende smak og god smak.
Med denne oppskriften på Beef Wellington vil du garantert imponere middagsgjestene. Saftig indrefilet innbakt i sprø butterdeig smaker fantastisk.
Panna cotta er en klassisk italiensk fløtepudding. Denne er tilsatt verdens dyreste krydder, nemlig safran. Ganske så eksklusivt og deilig.
Hjemmelaget iskrem smaker deilig og er mye enklere å lage enn du tror. Server den med krydret kompott av hermetisk og tørket frukt.
Har du lyst til å gi den tradisjonelle ribba spennende nye smaker? Her har du en oppskrift som løfter retten til nye høyder.
Her en litt annerledes måte å steke ribba på, nemlig i melk. Kjøttet blir mørt og saftig. Kraften kan du bruke til en deilig saus.
Fyll ribba med spennende fyll som karri, eple, purre, ananas og paprika. Dermed kan du servere retten som få har smakt den og høste applaus.
Ribbe med italiensk vri er vel verd å prøve. Ikke helt lik vår måte å tilberede den på. Men vi kan love deg at det smaker. Her er oppskriften.