Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Spar en grankvist til denne lekre lammeretten. Du bør absolutt prøve lammeskank med gran. En spennende smaksopplevelse. Her er oppskriften.
Denne forfriskende, lettlaget og velsmakende eplesuppen skal servers kald. Egner seg perfekt som dessert. Følg den enkle oppskriften.
Påskekaken kan du bake uansett årstid. De tre lagene gjør kaken til en ekstra smaksrik opplevelse, også siden de har tre forskjellige teksturer.
At ikke suppe er mettende, er denne kraftpakken motbeviset til. Hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager - eller fryse ned overskuddet.
Surmelken ble tidligere brukt mye som marinade. Det gir god smak til lammesteken, og forlenger også holdbarheten på kjøttet. Denne retten må du planlegge i god tid, den skal nemlig marineres i kjøleskapet en hel uke!
Pinnekjøtt er ingen heksekunst å tilberede. Følger du våre enkle råd kan du ikke mislykkes. Her er fremgangsmåten.
Dette er en ekte meksikansk klassiker. Den er så langt unna fredagstacoen du kan komme, og så meksikansk som en rett kan bli. Her er oppskriften.
Det er slik du skal tilberede pinnekjøttet sier Eyvind Hellstrøm. Følger du hans oppskrift, der du også får med hvordan du skal lage deilig kålrotstappe, blir det garantert suksess.
Pinnekjøtt av rein er et helt nytt alternativ som også kan serveres med mandelpoteter, kålrabistappe og rørt tyttebær.
Her har du en enkel oppskrift på fårikål som du og dine vil sette pris. Det blir garantert ikke siste gangen du lager denne fårikål på denne måten.
Slik koker du skikkelig kraft. Følg oppskriften som gir deg gode råd om hvordan du skal gå frem.
Kanelstekt juleribbe er enkelt å lage, men du verden så godt så godt det smaker. Her oppskriften du får suksess med.
Svært få ting smaker så godt som langtidskokt ragù bolognese. Det tar tid å lage, men er verdt hver enste sekund. Server sammen med pasta, i lasagne eller på polenta.
En deilig iskremlignende dessert med snøfrisk og selvfølgelig skal du servere bringebærsaus til.
Denne kaken er både frisk og lett. Den passer som dessert eller til en kopp kaffe.