Denne lekre hasselnøtt- og sjokolademoussen er perfekt følge til friske fruktsauser.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne lekre hasselnøtt- og sjokolademoussen er perfekt følge til friske fruktsauser.
Imponer gjestene dine med luftig og herlig, hjemmelaget hvit sjokolademousse med et lett dryss av revet hvit sjokolade.
Yoghurtis smaker herlig og enda bedre når du lager den selv. I denne oppskriften foreslår vi bringebærsyltetøy for å sette smak, men du kan bruk alt av godt syltetøy.
Du synes kanskje det høres vanskelig ut å tilberede smalahove. Det er det absolutt ikke hvis du følger vår enkle oppskrift.
Thailandsk oksehalesuppe er proppfull av spennende smaker. Den tar riktignok litt tid å lage, men ventetiden får du igjen i mangfold.
Knokene på svin har ikke opplevd samme hypen som lammeskanker, men det er det ingen grunn til, for du kan lage mye godt med disse.. Det er denne retten et bevis for.
Har du bakt brød i en krukke før? Det må du prøve med denne oppskriften som gir deg rosmarinbrød.
Du må prøve denne retten med lammelår. Det skal selvfølgelig på grillen. Vi gir deg også oppskriften på ratatouille og hvordan du skal tilberede couscous.
Med aromatiske krydder fra Schezuan provinsen i Kina og smaksrik høyrygg får du en nydelig nuddelsuppe med mørt kjøtt, herlig kraft og friske urter. Dette er en real smaksbombe av en suppe som virkelig varmer!
Alle liker ostekake Her får du oppskrift med blåbær som løfter kaken til et nytt nivå.
Å bruke hylleblomst i kaker er ikke så vanlig, men desto større grunn til å prøve. Den delikate blomstersmaken passer veldig godt i en ostekake.
Slik baker du en ekte engelsk christmas cake. Denne kraftpakken kommer du til å ha glede av hele julen. Kanskje også neste jul.