Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Resultatet kan enten bli en forrett eller en lekker mellomrett med noen av Norges fineste smaker.
Denne mettende vegetaroppskriften er fin for å bruke opp tørt brød.
Gi grillpølsene et skikkelig kick med bacon og litt sterkere fyll. Lompene bytter du ut med myk tortillalefse.
Du må ha litt tilbehør til pølsene. Det fortjener de. Her er forslag som garantert løfter det hele til nye høyder.
Gjør som franskmennene. Lag et spennende og deilig brød som du skjærer i biter, men som likevel henger sammen. Det er deilig med valnøtter i Du kan bruke det til ost, supper og salater.
Dette sveitsisk bondebrød passer veldig godt til supper og salater. Du skal også prøve det nybakt til kvelds med smør og brunost på. At du bruker rugmel gjør det ekstra saftig og holder seg ferskt lenge.
Slik vil da ha breiflabben i Hellas. Selvfølgelig skal den serveres med tzatsiki.
Breiflabb er en av de beste fiskene å grille. Denne oppskriften gir deg fritt spillerom også til å blande med andre fiske- og skalldyrsorter.
Her skal breiflabben i panna. Det skal også tomater, squash og løk. Selvfølgelig skal du krydre med blant annet karry.
Det er på tide at alle skjønner at også honningbakte gulrøtter, hvit asparges, rosenkål og purreløk trives over glødende kull.
Reinsdyr er noe av det beste som kommer fra norsk natur. Denne kombinasjonen er det sødmefylte kjøttet med kantareller, skorsonerrot og kaffesjy er sublim.
Denne reinsdyrretten tar det litt tid å lage, men du blir belønnet med det saftigste kjøttet. Med timianstuede poteter topper du retten.