Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 Mars 2005 - 01:00

    Nye Figgjo FRONT produkter

    Figgjo utvider den prisbelønte serien Figgjo Front med 3 nye produkter; en stor, helt flat og firkantet tallerken og 2 nye små dype tallerkener.
    07. mars 2005
  • 04 Mars 2005 - 16:46

    Ambisiøse stayere

    Bent Stiansen og Trond Moi har begge satt sitt profesjonelle preg på restaurant-Norge de siste ti år. Begge har realisert drømmer og ambisjoner og deler begeistringen over en økende matglede i Norge.
    04. mars 2005
  • 04 Mars 2005 - 01:00

    Markedet for Cognac økte i 2004

    I løpet av 2004 er salget av cognac økt til 378 110 hl, noe som tilsier en økning på 6,1 prosent (+ 21 780 hl) fra 2003, og 10,0 prosent (+34 355 hl) fra 2002.
    04. mars 2005
  • 04 Mars 2005 - 01:00

    Vinho Verde på fremmarsj

    Salget av Vinho Verde utenfor Portugal økte med nærmere 15 prosent i 2004 og har således resultert i et salg på 7,8 millioner liter. Dette melder Comissão de Viticultura da Região dos Vinhos Verdes (CVRVV).
    04. mars 2005
  • 04 Mars 2005 - 01:00

    USA: Reservatrol dukker opp på vinetikettene

    En amerikansk vinprodusent har fått klarsignal fra de føderale myndigheter til å på etiketten for enkelte viner benevne dets innhold av reservatrol.
    04. mars 2005
  • 03 Mars 2005 - 12:13

    Nyhetene på polet mars 2005

    Denne gangen er vi tilbøyelig til å glemme alt som heter vin og konsentrere oss om måltidets avslutning for sjelden har vi fått servert så mye god cognac på en gang.
    03. mars 2005
  • 03 Mars 2005 - 01:00

    Hamburger

    Hvorvidt du ønsker å benytte grillutstyret utendørs eller fikser retten på kjøkkenet er helt opp til deg selv. Det er jo stedvis svært lite snø, så hvorfor ikke sjekke ut om utstyret har overlevd vinteren?
    03. mars 2005
  • 03 Mars 2005 - 01:00

    Lettbrus endrer navn i Storbritannia

    Coca-Cola dropper betegnelsen "diet" på sine merkevarer i Storbritannia.
    03. mars 2005
  • 03 Mars 2005 - 01:00

    Rust konkurs

    Restaurantutvilking-gruppen sliter med å få endene til å møtes for sine fire restauranter i Oslo.
    03. mars 2005
  • 02 Mars 2005 - 01:00

    Ny Cognac får navn etter Kon-Tiki

    Kon-Tiki Museet har fått en sponsoravtale med firmaet Helge Wiig AS, som importerer vin og brennevin til Norge.
    02. mars 2005
  • 01 Mars 2005 - 01:00

    Sideways fikk Oscar

    Den amerikanske vinfilmen, Sideways, ble denne helgen tildelt én Oscar for beste overføring av skuespill til filmmediet.
    01. mars 2005
  • 28 Februar 2005 - 11:43

    11. april i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praksis hvordan smake vin og hvordan lettere gjenkjenne ulike druer og vintyper.
    28. februar 2005
  • 28 Februar 2005 - 01:00

    Den Norske Matfestivalen 2005

    Her følger informasjon og utstillerinvitasjon til Den Norske Matfestivalen som går av stabelen i august.
    28. februar 2005
  • 27 Februar 2005 - 01:00

    Afrikansk lammegryte

    Lammegryte får bli en verdig avslutning på årets vinterferie. Til ganske nøyaktig hundrelappen får du kjøpt den italienske rødvinen vi matcher gryteretten med.
    27. februar 2005
  • 25 Februar 2005 - 12:00

    Slik lager du Blue Delight

    Bakgården Bar i Kristiansand er tilbake med en ny Ukens drink. La deg ikke skremme av den frostfargete fremtoning denne drinken har. Den vil garantert gi deg smaksfull varme.
    25. februar 2005
  • 25 Februar 2005 - 01:00

    Sideways-effekten tar Amerika

    Den Oscar-nominerte filmen Sideways har hatt en dramatisk effekt på vinsalget i USA. Dette ifølge en markedsanalyse gjennomført av ACNielsen.
    25. februar 2005
  • 24 Februar 2005 - 01:00

    Vinexpo 2005

    Vinexpo, den ledende internasjonale fagmesse for vin og brennevin, arrangeres 19. til 23. juni i år for 13. gang i Parc des Expositions i Bordeaux (Exhibition Centre i Bordeaux).
    24. februar 2005
  • 24 Februar 2005 - 01:00

    2004 beste år noen gang for champagne

    Statistikk for fjoråret viser at 2004 er historiens beste år for champagne. Ikke bare i rent salg, men også med hensyn til forbruk.
    24. februar 2005
  • 19 Februar 2005 - 01:00

    Indisk lammekorma

    Det indiske kjøkkenet er påvirket av blant annet mongoler, portugisere, persere og briter. De forskjellige kjøkkenretninger gjør at indisk mat som helhet er utrolig variert og spennende.
    19. februar 2005
  • 18 Februar 2005 - 15:28

    Mojito

    Mojito er cubanernes nasjonaldrink. Sammen med salsa og sigarer, samt en enestående sans for humor, er Mojito selve symbolet på den cubanske ånd.
    18. februar 2005
  • 18 Februar 2005 - 15:06

    Test av gin

    At gin som holder over 40 prosent er bedre enn de markedstilpassete 37,5-utgavene er denne testen av i alt 22 ulike ginmerker et godt bevis på. Best av alle er...
    18. februar 2005
  • 18 Februar 2005 - 01:00

    Oksygen ikke nødvendig for vinens aldring

    Oksygen spiller ingen vesentlig rolle for en vins utvikling over år, viser en australsk studie.
    18. februar 2005
  • 15 Februar 2005 - 13:43

    Mat- og vinkurs 14. mars i Bergen - Italia rundt på 7 stetter og 3 tallerkener

    Bli med på en eventyrlig reise i gastronomiens tegn der du får ta del i Italias spennende mat- og vinhistorie. En treretters italiensk meny og syv viner blir drømmeavslutningen på denne kvelden.
    15. februar 2005
  • 14 Februar 2005 - 16:06

    Barsuksess på lavbudsjett

    På tross av et minimalt startbudsjett og helt uten innblanding fra designere og arkitekter er Legal Bar likevel blitt et av de mest populære utestedene i Bergen.
    14. februar 2005
  • 14 Februar 2005 - 01:00

    Valentines-meny

    I dag er det selveste Valentines Day - dagen du skal vise dine følelser ovenfor din kjæreste. Her får du en tre-retters meny som du bør være garantert suksess med.
    14. februar 2005