Julaften - familie med to voksne og to barn
Gå rett til julemeny: FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="2">2 FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="3">3

Drikke til menyen:




Brus til barna.
Julaften - familie med to voksne og to barn
Gå rett til julemeny: FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="2">2 FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="3">3
Drikke til menyen:
Brus til barna.
Server med stekesjyen, rødkål , kokte pærer og kokte poteter.
Her finner du de beste ribbeoppskriftene med tilbehør
Kok opp melk, sukker, fløte og vaniljestang. Rør sammen eggeplommene i en bolle og spe forsiktig i den kokende melken under stadig omrøring. Hell røra tilbake i kasserollen og varm sakte opp under omrøring til den tykner. Pass på at den ikke koker.
Grovhakk svisker og riv marsipanen. Kjør alt sammen i en foodprosessor til en jevn masse. Fordel massen i porsjonsformene. Sil og hell røra over sviskemarsipanen i de små ildfaste formene. Hell over litt amaretto.
Sett formene inn i ovnen på 90 grader til den stivner og er fast. Avkjøl formene og strø litt sukker på toppen. Karamelliser sukkeret enten i grillen under sterk varme eller med en skibrenner.
Her finner du veldig mange spennende desserter
Her får du svært så praktiske kokketips
Hjemmelaget surkål eller Hjemmelaget rødkål
Her finner du alt du trenger som skal til for lykkes med julematen
Kjøtt
Ribbe Pinnekjøtt Kalkun Smalahove
Drikkeforslag
Fisk
Lutefisk Torsk Kveite Sild Rakefisk Tilbehør
Drikkeforslag
Koldtbord, pålegg og småretter
Pålegg Småretter Tilbehør Drikkeforslag
Julekaker og desserter
Julekaker Juledesserter Drikkeforslag
Anrett pølser, kaker og grønnsaker som en varmrett.